Christer Dahlbom, VD på Dahlboms Bil, hälsade alla välkomna och berättade om nyheterna på den senaste versionen av en av Sveriges mest populära SUV-ar.
- Forester är en fantastisk bil som attraherar både privata köpare och företag, sa Christer Dahlbom.
Den låga yen-kursen gör också att japanska bilar blivit än mer prisvärda.
- Nya Subaru Forester är större, bättre utrustad och har en högre kvalitetsnivå men till nästan samma pris som förra generationen, berättade Christer Dahlbom.
Bilhallen var också del i en annan premiär eftersom konstnären Johan Thunberg för första gången ställde ut i en sådan lokal!
- Jag köpte min första Subaru för 30 år sedan, sa Johan Thunberg. Fyrhjulsdriften är suverän när man är ute och målar i naturen!
Johans oljemålningar väckte lika stor uppmärksamhet som nya Forester. Särskilt målningen med sträckande änder, vilka såg nästan tredimensionella ut.
Bland gästerna fanns många Subaru-ägare och det var flera som deklarerade redan premiärdagen att de var intresserade av en ny Subaru Forester!
Andra var där för att kolla nyheten, som Pekka Hast, som kör taxi för Stor och Liten. Han har kört Subaru lika länge som Johan Thunberg! Först enbart privat men från 90-talet kör han även Subaru som taxibil.
Rolf och Anita Dahlbom var naturligtvis också där. De har lämnat över chefskapet till sonen Christer. Men förkärleken för Subaru består efter över 30 år som återförsäljare! Lika länge som Subaru sålts i Sverige för övrigt!
I samband med visningen bjöds gästerna på sushi, skall det vara japanskt så…!

Läs mer om nya Subaru Forester: http://www.gestrikemagasinet.se/articles/view/subarus-nya-skogvaktare