Vi vet att många vill passa på att använda den här tiden till att förkovra sig. Det kan göra en tung tid lite mer stimulerande och meningsfull. Att satsa på kompetensutveckling lönar sig på så många sätt. 

Certifieringsutbildningen Rätt fokus i styrelsearbetet för aktiebolag (SME) är vår mest populära utbildning. Här får du grundläggande kunskap som täcker det mesta du behöver veta om bolagsstyrning. 

Genom utbildningen har du som deltagare möjlighet att certifiera dig som styrelseledamot. Det innebär att du efter avslutad utbildning gör en tentamen. Klarar du den får du ett bevis på att du är certifierad ledamot, något som är värdefullt både för dig som söker och för dig som redan har styrelseuppdrag.

StyrelseAkademien har 16 lokalföreningar och finns över hela landet. Det är tack vare denna kraft som vi kan erbjuda så många utbildningstillfällen. 

Missa inte den här chansen att förkovra dig. Kom ur pandemin med ett värdefullt styrelsecertifikat i handen.

Varmt välkommen!

Länk till utbildningen här:
https://www.styrelseakademien.se/styrelseutbildningar/ratt-fokus-grundutbildning/SME-aktiebolag/?utm_source=newsletter-sa-sv&utm_medium=email&utm_campaign=ratt-fokus-online-gemensam-vt-2021

Hälsningar
Kjell Gunnarsson, verksamhetsledare
kjell.gunnarsson@styrelseakademien.se
076-0513581
http://www.styrelseakademien.se/gavleborg

PS. Medlemsskap i StyrelseAkademien endast 1600:-/år inkl. moms.