– Mycket kul att det kom så många redan första dagen vi öppnade upp lunchbuffén här i vår huvudrestaurang med centralköket, säger Johan Björklund, grundare av konceptet och restaurangansvarig. Jag tror inte att vi har haft så här många sittande i restaurangen under en lunch någon gång faktiskt.

Gästerna kunde förutom den rikliga salladsbuffén bl.a. välja mellan varmrätterna ångad sej med skaldjurssås, färsbiff med tomat/basilikasås och den egna klassikern "Byggarlådan". Den senare är en egen uppskattad köttfärsgratäng med potatis som även finns att hämta som låda dagligen som alternativ till de övriga varmrätterna. Den är komponerad av tidigare kollegan David Lundgren som efter en utflykt i övriga restaurangbranschen nu hittat "hem" igen och är tillbaka bakom grytorna för att hålla högsta möjliga standard på lunchbuffén.
– Kanonkul att vara tillbaka, säger David. Nu skall vi göra allt som står i vår makt för att erbjuda stans mest prisvärda lunchbuffé med fokus på svensk husmanskost.

Om Gluggen:
Den kostar 89:- med Gluggenkortet och 99:- ordinarie pris.
Inkl. Salladsbord, måltidsdryck, smör, bröd samt kaffe och kaka.
Kvar i sortimentet är fortfarande som vanligt varma matlådor, sallader, kylda och frysta lådor.

För mer information se: https://gluggen.se