Installationsteknik- och miljöföretaget ITEM var kvällens matchvärd och ställde upp mangrant för att heja på de stjärnspäckade hockeylagen.
Köerna ringlade långa redan under sen eftermiddag då det var autografskrivning och flera olika Brynäsaktiviteter i entréhallen.

– Det var verkligen skönt att få känna på den här härliga arenastämningen igen efter sommaren, säger Sven-Olof Axelson. Dessutom är det förstås alltid lika trevligt när vi i ITEM-gänget har någon aktivitet och det här var ju lite utöver det vanliga.

Många fick glänsa på isen inklusive ITEMs Svante Wallberg som i form av matchvärd fick hämta en signerad matchtröja.
– Jag tyckte dock att Järnkrok stack ut lite extra på skills competition samt att Bäckis straff var läcker liksom att det var kul att se hur väl damerna hävdade sig på isen.

Om ITEM
ITEM-Installationsförvaltning AB startade 1994 i samband med att obligatorisk ventilationskontroll (OVK) lagstiftades och då kraven på ventilation och luftkvalitet i arbetslokaler föreskrevs av arbetarskyddsstyrelsen.

ITEM står för Installationer, Teknik, Ekonomi och Miljö. Med vår personals mångåriga erfarenhet inom teknikområdet VVS, kan vi minska kundens behov av kontakter med konsulter och entreprenörer inom ventilation, värme, kyla, energi, styr etc.

För att uppfylla ställda krav på klimat och inomhusmiljö erbjuder vi de tjänster och förvaltningssystem samt de lagstadgade krav på besiktningar som ger kunden trygga och ekonomiska lösningar under installationens hela livslängd.

Våra kunder är fastighetsägare, förvaltare och brukare av lokaler, både privata och offentliga.

För mer information se http://www.item-inst.se
För mer information om matchen se http://www.brynas.se