– Alla våra anslutna flyttfirmor är självklart seriösa, har godkänt trafiktillstånd och försäkringar som behövs. Låt oss vara det självklara valet vid din flytt, vi älskar verkligen att flytta och gör det enkelt för dig under hela processen! säger Ricky Billkrantz, grundare av Flyttfirma.nu

Vill du boka en flyttfirma till ett fast pris? Då ska du vända dig till oss på Flyttfirma.nu.


I första hand söker vi nu mindre till medelstora företag att knyta starka personliga band med för att tillsammans kunna skapa konkurrenskraftiga kombinationer av nya tjänster åt våra respektive kunder. Vi vill även gärna hitta områden där vi kan komplettera varandra och utbyta erfarenheter och kompetenser.

Kontakta mig om ni tror att vi kan utforma ett partnerskap som kan ge en win-win situation. 


Är du intresserad av att bli samarbetspartner till Flyttfirma.nu?
Kontakta:

VD Ricky Billkrantz
Telefon: 010-330 04 95 
E-post: ricky@flyttfirma.nu
Hemsida: https://flyttfirma.nu/

 


–––––––––––––––
 

Om Flyttfirma.nu: 
Flyttfirma.nu är en tjänst för dig som vill boka en flyttfirma till ett fast pris med RUT-avdrag. Det är enkelt att begära offert direkt på webben. Fyll enkelt i alla uppgifter om din befintliga bostad, biytor, våningsplan och gångväg och får därefter får du ett prisförslag från en av våra leverantörer.

Boka en kvalitetssäkrad flyttfirma till ett fast pris med Flyttfirma.nu. Våra anslutna flyttfirmor innehar försäkringar och tillstånd.


Yrkestrafiktillstånd - Alla våra anslutna flyttfirmor innehar godkänt trafiktillstånd utfärdat av Transportstyrelsen. Detta för att få tillstånd att transportera gods på vägen.

Försäkringar - Vikten av att anlita en seriös flyttfirma som innehar försäkringar på sina fordon, personal samt godset som transporteras. Vi kontrollerar så att våra anslutna flyttfirmor innehar försäkringar.

Branschavtal - Våra anslutna flyttfirmor tillämpar allmänna branschavtal såsom Bohag 2010 och Kontor 2003.


Flyttfirma.nu är en tjänst för dig som verkligen vill anlita en seriös och godkänd flyttfirma till att transportera hela eller delar av ert bohag inom samma stad eller från en ort till en annan inom Sverige.

Vision – Vi vill vara det självklara valet när ni ska flytta. Vi gör det enkelt att flytta!


Boka flyttfirma till fast pris. Flyttfirmor i Sverige - Vi älskar att flytta

Ni når oss på e-post support@flyttfirma.nu eller telefon 010-330 04 95.

https://flyttfirma.nu/