Flowi är utvecklat av individer i branschen och i samarbete med företagsledare i landet. Med Flowis tjänst kan användare dela dokument, hantera ärenden och rapportera arbetad tid direkt från sin smartphone eller via webb. Det gör det enklare att uppdatera projekt och få tillgång till den senaste informationen. Flowi (https://flowi.se/) har under de senaste månaderna släppt flera nya funktioner som syftar till att vässa tjänsten ytterligare.

“Många anser att tidrapportering är en mer krånglig process än vad det egentligen behöver vara. Har man tröttnat på manuellt pappersarbete eller komplicerade tidrapporteringssystem så är Flowi en bra lösning. Vi lägger stor vikt vid att vår tidrapporteringstjänst ska vara praktisk, användarvänlig och smidig att använda,” säger pressansvarig på Flowi.

En av de nya funktionerna är möjligheten att bifoga ett kvitto (vare sig det är ett digitalt kvitto eller i form av en bild) när man redovisar ett nytt utlägg. Redovisning av kvitton och utlägg kan ofta vara både tidskrävande och tröttsamt för medarbetare, konsulter och företag. Genom Flowis nya funktion slipper man oroa sig för borttappade och svårlästa gamla kvitton. Nu kan användare istället bifoga ett kvitto i form av en bild eller i digital form vid redovisningen av utlägg. Funktionen gör att användare snabbt och enkelt kan ladda upp kvittot direkt Flowis app.

En annan ny funktion som lanserats i höstas är Flowis nya veckovy som ger en bättre överblick över tidrapporteringen. Det betyder att användare snabbt kan få en översikt över tidrapporteringen vecka per vecka och per kund. Det är också en hjälp för att få full kontroll över att all tid har blivit inrapporterat.

 

Presskontakt

Frida Engström, Public Relations Manager

frida.engstrom@prdirekt.se