I anslutning till den stora shoppingveckan Black Week såg jämförelsetjänsten Finansis.se en stor ökning av besökare på webbplatsen. Allt fler och fler svenskar använder sig av en låneförmedlare när de ska ansöka om privatlån.

 

“Vi på Finansis.se såg en markant ökning av besökare på sajten i samband till Black Week. Ökningen har fortsatt att växa även under december månad och det är tydligt att många gärna vill jämföra lån för att hitta den bästa låneförmedlaren,” säger pressansvarig på Finansis.se

 

Låneförmedling är nämligen en snabbväxande bransch som är på snabb framväxt i Sverige. Det har idag tillkommit flera nya låneförmedlare av privatlån på marknaden vilket gör att det inte är det lättaste som konsument att avgöra vilka av dessa som är seriösa. För att göra det enklare för konsumenter att hitta en licensierad låneförmedlare har Finansis.se sammanställt topplistor över de bästa låneförmedlarna. Kundomdömen från tredjepartstjänsten Trustpilot ligger som underlag till topplistorna.

 

Det finns flera fördelar med att använda en låneförmedlare och en av dessa är att du får flera låneerbjudanden med enbart en kreditupplysning hos UC (Upplysningscentralen). Om du själv hade ansökt om lån hos flera olika långivare hade du således också fått flera kreditupplysningar registrerade hos UC. Att ha många kreditupplysningar kommer försämra din kreditvärdighet vilket kan leda till att du när allt kommer omkring inte får ett lån beviljat.

 

Om Finansis.se

Finansis.se är en oberoende jämförelsetjänst för krediter och lån. Konsumenter har möjlighet att jämföra kundomdömen från Trustpilot via jämförelsetjänsten vilket gör det enkelt och smidigt att hitta en långivare med bra kundbetyg.

 

Presskontakt: Finansis.se