Redan två veckor efter utställningens start var hälften av tavelkollektionen såld. Och nu när utställningen är över kan Thunberg konstatera att det endast finns ett fåtal tavlor kvar. De positiva reaktionerna från utställningens besökare lät inte vänta på sig.
– Jag är så glad över alla fina omdömen jag fått, både för målningarna och min teknik men även om mig som person. Mitt ego har verkligen fått en boost, skrattar Johan.

Tavlorna som blev kvar från utställningen tar Johan med sig till nästa utställning som är på gång. Han är dock en smula hemlighetsfull kring det kommande projektet.
- Allt är inte riktigt spikat än men så mycket kan jag säga att jag har inte besökt USA för sista gången, avslutar Johan.

För mer information kontakta Johan Thunberg på
tel 070-698 95 51 eller johanthunberg@lycos.com

______

Fakta: Den svenska konstnären Johan Thunberg och är född och uppväxt i Oslättsfors, Gästrikland. Det är ett järnbruk från 1700-talet som har påverkat hans måleri mycket genom åren.

Johan Thunberg är idag verksam från sin ateljé på Laxön i Älvkarleby, norra Uppland, och målar mycket vid havet. De flesta motiven är hämtade från Gävles kuster men han har även en förkärlek för Värmland och på Tjörn.
Johan har förutom permanent utställning på Laxön även regelbundna utställningar utomlands och har haft mer än tjugo utställningar i USA.


För mer information om Johan och hans konst se:
http://www.johanthunberg.se