– Jag har gått med i effect plus+ för att träffa nya människor och lära känna näringslivet i Gävle. Jag tänker att jag kommer att få lära mig nya områden, få inspiration till mitt företagande och få en möjlighet att nå ut med mina erbjudanden. effect plus+ erbjuder bra event och nätverksträffar som jag ser fram emot att delta på. Det ska bli mycket spännande, säger Jill Nyqvist. Jag vill bidra till effektiva organisationer där chefer och medarbetare mår bra och presterar bra och hjälper till med att:
- Utveckla ledarskapet i organisationen: utveckla chefen som kommunikativ ledare, öka förmågan att implementera förändringar för att nå resultat, påverka beteenden utifrån mål och värdegrund, presentationsteknik

- Förbättra ledningsgruppsarbetet: struktur, beslutshantering, kommunikation ut i organisationen
- Skapa effektivare verksamhet genom processorientering, utveckla processkartan, kartlägga processer, ta fram förvaltningsmodell för processerna, identifiera roller och ansvar
- Utveckla medarbetarskap och medledarskap: ska frivilliga beteenden, en organisation som involverar alla kilo hjärna och drar åt samma håll.
- Ta fram underlag för beslut, utredningar och analyser
- Håller utbildningar och föredrag inom ledarskap, kommunikation, adhd på jobbet, väl fungerande vardag med barn med adhd

Jag har omfattande erfarenhet av offentlig verksamhet (kommunal och statlig) med fokus på verksamhetsutveckling, ledarskap och förändringsledning. Jag bidrar till hållbara förändringar genom att systematiskt stödja beteendeförändringar. Människorna ute i organisationen är de som skapar eller inte skapar förändring. Cheferna är de som skapar förutsättningarna. Rätt navigerat kan er förändring leda till stordåd!

Upplägg
Inspirationsföredrag "Varför gör de inte som du säger? Om hur man påverkar beteenden"
Webbkurs: Medledarskap i förändring
Tidsbegränsade konsultuppdrag
Tillfällig förstärkning som t ex chef, projektledare
Rådgivning och coachning till ledningen

Varmt välkommen att höra av dig!

För mer information se: http://explain.se

Om effect plus+
Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang och erbjudanden - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://effectmagasinet.se