– BMW har ett mycket brett utbud av bilar i olika storleksklasser som tilltalar både privatkunder och företag. Allt fler bilköpare tilltalas av vår unika kombination av körupplevelse och låg bränsleförbrukning. Eriksson Bilteam är en vältetablerad bilhandlare och gemensamt tror vi på en framgångsrik framtid för BMW också i Gävle, säger Christer Stahl, VD för BMW Group Sverige.

Eriksson Bilteam AB leds av Christer Eriksson, ägare och VD för företaget sedan 1995. Han ser både sin egen och de drygt 30 medarbetarnas arbetsglädje som grunden för verksamheten och understryker att vidareutbildning är viktig både för kompetensens och motivations skull. Och, inte minst, för att kunderna ska få så bra service som möjligt.

Under det senaste decenniet har BMW vuxit starkt i Sverige. Från en marknadsandel på två procent till över fem under 2009. Attraktiva bilar med låga driftskostnader och stabila, serviceinriktade återförsäljare med stark förankring på orten är en viktig del av förklaringen till framgången för märket. I oberoende undersökningar som mäter bilägarnas uppfattning om sin bil och servicen från sin billeverantör, får BMW alltid en av toppositionerna.

Tidigare BMW-återförsäljaren i Gävle, Autovation, förklarade i slutet av förra året att det inte längre fanns tillräckliga förutsättningar att driva och utveckla verksamheten och samarbetet har avvecklats under de senaste månaderna.

Eriksson Bilteam AB ligger på Skolgången 1, mitt i Gävles bilhandelsområde. 


För mer information vänligen kontakta:
Christer Eriksson, VD Eriksson Bilteam Tel 026-129570, ce@erikssonbilteam.se eller Michael De Geer
Informationschef, BMW Group Sverige
Tel: 08-470 60 62, michael.de.geer@bmw.se