Bal & Bröllopsmässan arrangeras i samarbete med Marknadsskaparna AB och kommer att äga rum första helgen i februari nästa år, dvs 1-2/2. Mässan kommer att vara i hela huset, med olika teman i varje rum. Flera utställare inom samma bransch kommer att vara representerade för att visa upp bredd och ge valmöjligheter till besökarna. Engeltofta inleder samarbetar med Marknadsskaparna AB
Anneli Juhlin, platsansvarig på Engeltofta, ser stora möjligheter i detta evenemang och säger:
- Vi tar nu steget vidare för att förstärka rollen som fest, bal & bröllopsarrangör i Gästrikland. Med denna mässa vill vi under lätta för besökarna genom att samla flera olika aktörer inom branschen på ett och samma ställe. De som ska på bal eller går i giftastankar kan verkligen hitta vad de söker och skapa sig en enhetlig bild av vad de vill ha och jämföra och matcha allt på plats.
Förutom möjligheten att få professionella råd av alla utställare kommer även besökarna att bjudas på modevisningar och föreläsningar/workshops. Restaurangen kommer att vara öppen och serverar lättare luncher, matiga smörgåsar och fika.
Intresset är redan stort och arrangörerna tror absolut att de kommer att fylla huset med spännande utställare. En som redan bokat sin plats är Ida Hasselgren som driver Idas Salong i Gävle.
- Jag vill gärna vara med på mässan för att på ett personligt sätt möta nya människor. Att ha möjligheten att informera och visa hur man kan behandla hud efter varje kunds specifika behov och problem, säger Ida Hasselgren.