Många glada besökare kom till Laxön.

En fullträff för Laxö Art Expo

7/6, 2010 kl. 19:47

Sista helgen i maj arrangerade Laxöns Intresseförening, med Älvkarleby­konstnären Johan Thunberg i spetsen, en stor konst­utställning på Laxön i Älvkarleby. Arrangemanget lockade tusentals besökare.

  • Johan Thunberg, initiativtagare

Ett fyrtiotal konstnärer, såväl amatörer som proffs, visade upp sina alster på Laxön under två dagar. Utställningen hölls både inom- och utomhus och vädret var länge ett orosmoln men trots några regn­skurar på lördagen kom över 3000 besökare. Konst i alla former visades och många gjorde goda konstaffärer. Spannet på priserna var lika brett som spannet mellan amatörer och proffs dvs allt från 250 till 100 000 kr.
– Fantasktisk att det kom så många besökare, säger Johan Thunberg, initiativtagare till Laxö Art Expo. – Eftersom det var första gången vi genomförde detta så visste vi inte alls om det skulle gå hem, förklarar han. – Nu vet vi med all säkerhet att det finns underlag för ett åter­kommande event, säger en mycket nöjd Thunberg.

Konstnär Johan Thunberg

Konstnär Johan Thunberg

Medlem sedan 2007-09-20

Johan Thunberg

Föddes 1952, en sommarmorgon i juli. Skapandet har alltid funnits som en röd tråd i mitt liv. Har varit lärare i bild och konst... Läs mer

Ladda ned

0:- Fri för nedladdning.

Vad vill du läsa?

Publicera

Mer läsning

Välj ditt språk

Senaste nytt

Hjälp

Stäng