Eddie Olivia och Maria Wells släpper ”You Are The Reason/La Ragione” den 7 juni 2019. Låten skrevs en augustinatt på stranden vid Amalfikusten. En duett på både italienska och engelska producerat av Robert Wells.

Eddie Oliva är född i Italien på Amalfikusten och har en lång karriär med TV, skivor och konserter bakom sig och sjungit både för Påven, Pavarotti o Kungafamiljen. Legat etta på Svensktoppen med låten ”Vara Vänner” medverkat flertalet gånger i TV som ”Allsång På Skansen”, ”Så Ska Det Låta” m.fl. och ett eget dokumentärprogram. Skrivit över 100 låtar till sig och artister som (Lasse Berghagen, Christer Sjögren och Jahn Teigen) för att nämna några.

Maria Wells är en flitigt turnerande sångerska och har släppt eget soloalbum och ett antal utgivningar tillsammans med gruppen ”The Vocalettes”. Robert Wells och Camilla Läckberg skrev låtarna till hennes senaste soloalbum ”For The Love”. Genom åren har hon flitigt medverkat i ”Rhapsody In Rock” och är aktuell i årets jubileumskonserter runt om i landet. Maria har medverkat i TV genom åren som SVT ”Allsång På Skansen”, ”Gokväll och TV4´s”Bingolotto”.

ARTHUR MUSIC MAJ 2019

Presskontakt: Rickard Werecki tfn: 0707178008 pr@werecki.com werecki Promotion Company http://www.werecki.com