Vi träffade centralfiguren, producenten och artisten "Henke" Sundström för en lägesrapport och frågade hur har det egentligen gått med nypremiären för dinnershowen Joyride?
– Jo tack, det har gått så otroligt bra så vi tror nästan inte att det är sant. Vi har det högsta trycket någonsin, både på bokningar och glädjen som syns i alla de gäster som besöker oss. Det är så innerligt jäkla kul och vi alla stortrivs. Det märks verkligen att det uppdämda behovet av att träffas och ha roligt igen är oerhört starkt.

Vad skiljer den här showen från tidigare?
– Den här showen innehåller i princip mer av allt, pop, rock, komik, dans, svenska hits, fart, ballader, allsång och än mer interaktion med publiken. Sedan har vi ju satsat ytterligare för att utveckla både ljud och ljus för en ännu större totalupplevelse.

Hur har responsen från publiken varit?
– Den har som sagt varit helt fantastiskt! Vi har aldrig innan varit med om en sån här respons. Otrolig glädje och tryck på både bokningar och diskoteksgäster.

Vilka dagar i veckan är det show?
– Vi har sedan september kört torsdag, fredag och lördag. Nu startar julbordet den 18:e november och spelas till 22:a december. Då kör vi tisdag till lördagar med dubbla sittningar på lördagar. Lördagarnas tidiga sittningar passar både barnfamiljer och företaget. En riktig dagsfest tillsammans med personalen och härlig matiné för familjen eller tjocka släkten.

Hur ser bokningsläget ut då?
– Faktum är att vi har bara klämplatser kvar för dem som vill se showen och äta julbord fredagar och lördagskvällar. Däremot så finns det platser, även för lite större sällskap, på tisdagar, onsdagar samt vissa torsdagar. Dessutom på de tidiga sittningarna på lördagarna. 

Vad händer mer i lokalerna förutom showen?
– Vi kör vårt populära diskotek och karaoke varje helg, fredagar och Lördagar 23.00-03.00. De som går på tidiga lördagsshowen får ju även stämpel om de vill så kan de komma tillbaka för en riktig helkväll efter den sena showen. Sedan har vi vår traditionella nyårsshow och ett antal helt abonnerade showkvällar.

Har du någon hälsning till alla som längtar efter både julbord och uppleva er show?
– Jag vill egentligen bara säga varmt välkomna! Boka in er, företaget, familjen eller vännerna. Det här är riktigt roligt, välgörande och underbart att få uppleva tillsammans! Jag vill passa på att tillägga eftersom trycket varit så enormt stort så har vi redan gett möjlighet att boka in sig på dinnershowerna i januari, februari och mars.
Sen har vi förstås tips på Årets Julklapp - Presentkortet på Hits For You, finns på Flanör Depeschen. 

För mer info och bokning se: https://hitsforyou.se

Fotnot: Förutom Henrik så medverkar kollegorna Hanna Jämtsäter och Maria Doverud på dinnershowen.

Text: Presstjänst, Joe Formgren
Foto: Adam Lundberg Ericsson