- Kvalitet och kundnöjdhet är viktigast
Jag kommer att göra allt jag kan för att Ni som kunder ska bli så nöjda som möjligt. Viktigt är det att som Dj vara lyhörd. Jag kommer att fokusera på att förstå Era behov och önskemål, och kommer att ge Er den bästa möjliga service. Dessutom är ju nöjda kunder den bästa bästa tänkbara reklamen jag kan ha! Jag kommer att ge 100% av mig själv, och om Ni är nöjda så får Ni gärna rekommendera mig vidare.

- Musikval
I god tid innan festen, så diskuterar vi igenom vilken musikstil som Ni vill ska spelas på Ert arrangemang. Jag har ett brett musikregister, och det är Ni som bestämmer vilken inriktning Ni vill ha på arrangemanget. Så oavsett om du vill ha 60, 70 , 80, 90- tal, schlager, dansband, techno, R & B, hip hop, dance eller trance så ordnar jag det. You name it - I got it!

- Ljudvolym
Även ljudvolymen ska ha rätt nivå. Hur ofta har man inte varit på ett disko eller dansställe där musiken är alldeles för hög? Så ska det inte vara. Man ska inte behöva riskera sin hörsel bara för att man vill dansa och ha roligt!!!

- Kontakt
Ni kontaktar mig lättast vid telefon, ring 026-614000 så berättar jag mer!----------
 


Om GefleNöje: Vi är företaget som älskar utmaningar och att jobba kreativt, både för oss själva och för våra kunder. På GefleNöje tror vi att den rätta kombinationen av hjärta och hjärna är det bästa verktyget för att kommunicera med våra kunders befintliga och nya målgrupper. Vi tror även att det är det bästa verktyget för att få kundens vision förverkligad.


Vi älskar teknik men förstår om ni har annat att tänka på. Genom att utgå ifrån era behov när vi väljer teknik får ni en lösning som kostar er mindre tid och pengar och som är lättare att underhålla och vidareutveckla.


Vi på GefleNöje arbetar med ljud, ljus, produktion och evenemang av alla de slag. Vi har utrustning för allt från stora konserter och evenemang till små talanläggningar och konferenser. Allt för att göra ditt arrangemang till en succé!

Ring oss på 026-61 40 00 så berättar vi mer!


http://www.geflenoje.se