Dao Di Ponziano presenterade sig för hela svenska folket när hon slog igenom i TV4:s Talang, Idol och på Globen med sina framträdande som berörde hela Sverige under flera år (2018, 2019). Hennes strävan att nå stjärnorna har varit en självklarhet, då passionen för musiken följt henne sedan barnsben. Musiken har varit hennes tröst och räddning när livet inte alltid varit så lätt. Ett första smakprov är ”Headspace”!

Lyssna på Dao "Headspace" via (Spotify) Klicka här

Första singeln ”Headspace” landar i genren RnB. Dao inspirerar och peppar att våga ta steget framåt i sin egen personlighet att lära känna sig själv och att växa. Med egen erfarenhet av ”Psykisk ohälsa” lyfter Dao fram hopp och framtidstro i sina låtar, där den personliga utvecklingen är den drivande kraften.

Dao Di Ponziano är uppväxt i en kulturfamilj, så scenen har alltid varit delar av hennes hem. Dock, under en viss tid i livet, så fick hon kämpa med självkänslan på scenen. Något hon övervunnit genom att möta sina egna rädslor.

När strålkastarljuset släcktes och pandemin slog till, ägnade Dao sig åt att skriva egen musik. RnB har alltid legat henne varmt om hjärtat, då både musikstil och text går hand i hand med hennes sätt att uttrycka musikaliskt.

VOICE, 09MUSIC

Kontakt

PR: Press och intervju-förfrågningar kontakta Rickard Werecki tfn: 0707178008 pr@werecki.com

WERECKI PROMOTION COMPANY

Press: www.werecki.com