Vad är Bröllopsmässan?
Bal & Bröllopmässan är en mötesplats med fri entré som vänder sig till alla som ska gå på bal, fest eller som skall gifta sig. Trenden håller fortfarande i sig och de allra flesta som skall gifta sig lägger ner mycket tid på planeringen inför sin stora dag. Bal & Bröllopsmässan vill vara en hjälp på vägen, där besökarna kan få massor av tips och inspiration av de erfarna utställarna. Båda dagarna kör vi dessutom en modevisning för att besökarna verkligen ska få sig en bild av de senaste trenderna inom kläder, hår, makeup, smycken och blommor.

Hur många år har den hållit på?
Bal & Bröllopsmässan hade premiär förra året på Engeltofta. I år har vi bytt lokal och kommer att hålla till i vackra Templet, en mycket passande lokal för just denna typ av mässa. Många festsugna och blivande brudpar hittade ut till mässan redan förra året och fick med sig en hel del inspiration och idéer inför sitt eget evenemang. Med en mer centralt belägen lokal tror och hoppas vi på ännu fler besökare i år.

Vilka är ni som arrangerar?
Det är jag med mitt bolag Marknadsskaparna AB som arrangerar mässan. Företaget driver även sedan sju år tillbaka Hälsomässan i Gävle och har stor erfarenhet inom branschen. Dessutom är Josefin Nordvall, ägare till Söders Under, med i år och bistår med hjälp till modevisningen.

Vad får man uppleva på mässan?
Ungefär 20 stycken utställare inom kläder, underkläder, skor, hår, makeup, naglar, smycken, blommor, tårtor och festlokaler kommer att vara med på mässan. De är alla kunniga inom sina respektive områden så besökarna kan verkligen få svar på alla frågor de har inför sin stora dag. För fikasugna kommer det att även att finnas ett litet café.

Är det några nyheter på årets mässa?
Nyheter för i år är att vi även har underkläder med, båda för tjejer och killar. En annan nyhet är att vi har ett flertal restauranger/festlokaler med på mässan.

Utställare klara för Bal & Bröllopsmässan 2015:
B4U
Brukets Bröllop & Fest
Café Furiren Festlokal och Vandrarhem
Camomilla Florakonsult
deejayjimmy
FilGood
Gimlin Studios
Jessicas Bröllopstårtor
MaLindholm Photography
manyooos photography
Mina Naglar
Photographs by Carolin
Restaurang Kungsådran
Romantic Sweden
Smyckevalvet
Sotlugg & Linlugg
Söders Under
Älvkarleby Herrgård
Älvkarleby Turist- & Konferenshotell


Fotografier denna artikel:
manyooos photography - Makeup & utställare Jessica Dahlström, Jessicas Bröllopstårtor
Kyrkan - Gimlins
Trappan Templet - Joe Formgren