– Vi Coloramahandlare är noga med att ha kvalitetsprodukter i vårt sortiment, det är ju kännemärket för oss, säger Christer Månsson, VD men också inspiratör, färgsättare och fasadexpert. Därför var det ett lätt beslut att börja sälja marknadens kanske bästa spabad.
Sedan starten har man sålt 4 stycken, varav ett var Nordiska Kvalitetsprodukters största spabad Show med tre sittplatser och två liggplatser.
I entrén till Coloramabutiken, som är gemensam med två andra butiker, finns ett spabad utställt och det är igång hela tiden.
– Är det någon som vill bada så är det okej, säger Christer Månsson. Men placeringen gör ju att alla ser det och många reagerar på att vårt spabad är så tyst i jämförelse med andra och det är verkligen stor skillnad på ljudnivån!
Colorama i Kalmar anordnar också visningar med dopp i spabadet för intresserade kunder. Spabadet får också vara med på personalfesterna!
- Vi tycker att vi lyckats bra med försäljningen trots att vi inte marknadsfört oss så mycket, säger Christer Månsson. Spabadet har också medfört att försäljningen av kemikalier och tillbehör till både spabad och pooler har ökat.
- För att lyckas med försäljningen behöver kunderna förstå att det är annat än priset som avgör när man ska bestämma sig, tillägger Christer Månsson. Hög kvalitet när det gäller spabad innebär både låg energiförbrukning och låg förbrukning av kemikalier och dessutom har ju Nordiska Kvalitetspooler marknadens kanske bästa garanti!