Coacher återvänder till Texas

29/6, 2012 kl. 22:17

I februari besegrade Världslaget IFAF World Team sensationellt Team USA i amerikansk fotboll på hemmaplan i Austin Texas.Nu återvänder Världslagets fystränare Niclas Carlson från Gävle tillsammans med offensiva linjetränaren i världslaget Stefan Björkman från Stockholm, till Texas för att leda de Svenska juniorlandslaget i amerikansk fotboll under JVM 2012.

Sverige spelar öppningsmatchen mot topprankade Canada. Canada utgör den största lagdelen i Världslaget IFAF World Team. Det är absolut ett av de bästa laget i turneringen och som det tidigare har sett ut har det inte funnits någon annan motståndare till USA i en final. Nu har andra lag börjat närma sej världstoppen. Europa spelar amerikansk fotboll i världsklass och Sverige, Frankrike och Österrike kommer definitivt att spela om att vara topp fem i världen. För Sveriges del är en stor del av arbetet klart. Under hösten, vintern och våren har de svenska spelarna följt samma förberedelser dom världslaget gjorde under Niclas ledning. Tidigare när vi åkte bort för att spela fotboll använde vi ett träningsupplägg för god europastandard. Nu siktar vi självklart på världsklass eftersom det handlar om spel mot världsledande nationer som Japan, Canada och USA menar Niclas. Sverige öppnar mot Canada på lördag 17.00 lokal tid.

All Sport och Idrott
http://www.sportidrott.se

niclas@sportidrott.se

http://www.facebook.com/sportidrott

Gilla på Facebook: http://www.facebook.com/pages/All-Sport-och-Idrott/108880909154383

Publicerad via All Sport och Idrott i samarbete med SvenskPress.

All Sport & Idrott

All Sport & Idrott

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2010-04-12

Nyheter från All Sport och Idrott www.sportidrott.se

Ladda ned

0:- Fri för nedladdning.

Vad vill du läsa?

Publicera

Mer läsning

Välj ditt språk

Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer