– Det som lockat mig till just den här hälsocentralen är den platta organisationen med närvarande ledarskap och möjlighet att påverka. Medicinsk håller centralen också en hög kvalitet med ett rutinerat vårdteam med fasta läkare, berättar Helena Scheele-Sandström. Jag är uppväxt i Härnösand och började på kvinnokliniken i Gävle 1996 där jag har haft en överläkartjänst. Jag har en bred kunskap om främst kvinnors sjukdomar under livets alla skeden. Mitt största fritidsintresse är körsång samt trädgårdsarbete där jag ständigt har något att pyssla med. Jag ser verkligen fram mot att få arbeta här på Capio Gävle Hälsocentral.

Det är onekligen både imponerande och meriterande av Capio att kunna knyta till sig fast anställda läkare i dessa läkarbristens tidevarv.
– Ja, jag och mina kollegor är verkligen glada åt att vi lyckats knyta till oss den här kompetensen där vi nu kan erbjuda primärvårdsgynekologi av en specialist inom området, säger Bengt-Olof Staffas, verksamhetschef på Capio Gävle Hälsocentral. Helena blir en bra förstärkning till vårt redan starka vårdteam vilket också gör att vi kan ta emot fler patienter som vill ”lista” sig hos oss. Vi har nu bra bemanning på alla positioner som till exempel BVC, rehab, arbetsterapi, drop in till distriktssköterska, diabetesmottagning, prickmottagning och kurator samt att vi har en proffsig resevaccinationsmottagning med kvällsöppet måndagar och torsdagar. Så det är med glädje vi hälsar Helena varm välkommen till oss på söder.


Bildtexter:
1. Bild på läkargruppen, Capio Gävle Hälsocentral med Helena längst fram, därefter doktorerna Stig, Peter, Sven-Erik, Hans-Peter och Anders.

2. Bild på hela teamet på Capio Gävle Hälsocentral.


Capio Hälsocentral
Kaserngatan 48, 3 tr.
Södertull, Gävle

För mer information kontakta:
Bengt-Olof Staffas
Direkt: 076-6217335
E-post: Bo.Staffas@capio.se

http://www.capiovardcentral.se/Gavleborg/Gavle