– Vi är mycket glada över att få vara del av det här nätverket. Jag tog över som ny distriktschef sedan januari och nätverkandet saknade jag, därför valde vi att gå med i effect plus+! Vi har ju funnits i Gävle sedan starten för 30 år sedan, men mitt mål nu är att vi ska synas mer och kommunicera med Gävle företagen lite närmare, säger distriktschef Shikar Baker.

Shikar 32 år. Karriär bland annat, många år på butiksgolvet på ICA, drivit eget några år och slutligen försäljningschef för Gävle företaget CardGroup innan jag började som distriktschef här på CaféBar.

CaféBar
Vi finns i hela landet med egen personal med kundlöftet att alltid servera en god kopp oavsett om det är varm eller kall dryck som efterfrågas. Vi arbetar uteslutande med ledande leverantörer inom vår bransch för att säkerställa att det vi lovar ska också levereras. Vi tillhandahåller automater, ingredienser och service av högsta klass och har alltid egen personal med hög kompetens som utför samtliga delar av vår leverans.
Välkomnar alla kontakter och jätte kul att få vara här på effect+!

Kontaktuppgifter,
Kundtjänst 077-520 50 50
Direkt: 0704-715384
Shikar.baker@cafebar.se

Om affärsnätverket effect plus+
Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang och erbjudanden - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla till de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://effectmagasinet.se