Bygg- & Golvtjänst startades 1954 av David Jansson och 1974 flyttade man till Södra Fiskargatan. För drygt 10 år sedan övertog Göthe Sandblom företaget och idag är Tommy Töyrylä delägare. Både Göthe och Tommy har lång erfarenhet från golvbranschen. Bygg- & Golvtjänst har egna golvläggare som jobbar med både stora projekt (Konserthuset, Gävle Strand, Gasklockorna mm) och privata bostäder. Företaget har också årsavtal med flera stora fastighetsägare som Korsnäs, Gavlegårdarna, Älvkarlebyhus och Specialfastigheter (Kriminalvården). Tidigare har man i första hand jobbat med golventreprenader men med de nya lokalerna satsar alltså även på en komplett utställning.
– Vi hoppas att ROT-avdraget skall göra att fler privatpersoner passar på att få nya golv inlagda, sa Göthe Sandblom.
Bygg- & Golvtjänst är ett GVK-auktoriserat företag vilket är den bästa garantin för ett professionellt utfört våtrumsarbete. Personalen i dessa företag har dokumenterad kunskap om hur tätskikt skall utföras för såväl kakel som plast.
– Vi kan också erbjuda kompletta badrumsrenoveringar där vi också tar hand om rörmokeri, elarbeten och målning, tillägger Tommy Töyrylä.
Man lämnar också en garanti på att arbetena skall vara klara enligt överenskommelse!
I butiken får man tips så att man väljer rätt golv för rätt utrymme, men både Tommy och Göthe framhåller hur viktigt det är att man vårdar sina golv så håller de sig fräscha länge! Följ bara skötselinstruktioner och bruksanvisningar!