Vi kan nu presentera och välkomna en ny medarbetare till föreningen när 27-årige Martin Naenfeldt förstärker marknadsavdelningen samtidigt som han kombinerar det arbetet med att vara assisterande tränare i vårt U16-lag.

Martin Naenfeldt är född och uppvuxen i Gävle och är Brynäsare sedan barnsben och har tidigare spelat i klubbens ungdoms- och juniorlag. Det hann dessutom bli en SHL-debut innan Martin då lämnade föreningen. Efter hockeykarriären tog den civila och tränarkarriären fart, senast kommer Martin från med arbete som säljare på BMW i Gävle och tränare i Brynäs U15.

– Martin är en riktig vinnare. En hårt arbetande kille, som med hans breda kontaktnät kommer bli ett viktigt tillskott i organisationen. Martin har god erfarenhet av business to business-försäljning och är en god relationsbyggare. Vi har letat efter den sista pusselbiten och det här blev en bra lösning då han dessutom kommer att ingå i staben för U16-teamet, säger Jakob Westerlund, kommersiell chef i Brynäs IF.

Så här säger Martin själv om att nu få arbeta i Brynäs IF:

– För mig är det extremt roligt. Det är klubben som jag har följt hela mitt liv och drömt om att få representera, det ska bli roligt att få följa med på den här resan som vi påbörjat och få hjälpa till med så mycket som jag bara kan. Jag får jobba dagligen med något som jag hållit på med hela mitt liv så det känns väldigt inspirerande och få förunnat.

I sina roller kommer Martin jobba som säljare på marknadsavdelningen tillsammans med vårt säljarteam Larsa Lindberg, Richard Sandberg, Viktor Söderholm och kommersiella chefen Jakob Westerlund. På sidan av det kommer Martin assistera huvudtränare Marcus Hollerup i vårt U16-lag. Martin ser mycket fram emot att kombinera de båda arbetsrollerna.

– Att jag får kombinera tränarrollen med min säljarroll ser jag som en perfekt lösning.
Jag får även lägga lite mer tid åt hockeyn för att kunna suga åt mig så mycket nya idéer som möjligt av dem andra tränarna, mer än vad jag kunnat om jag haft något annat jobb, så jag är otroligt tacksam för Brynäs att vi lyckades med den här lösningen för mig, säger Martin Naenfeldt.

Brynäs IF är mycket glada över att ha Martin med i organisationen och ser fram emot ett gott arbete tillsammans.

Vi hälsar Martin varmt välkommen till Brynäs IF!