På Vendelakliniken utförs en mängd olika behandlingar för att föryngra och förbättra ditt ansikte och din kropp estetiskt.
Macrolane är den senaste produkten som Vendelakliniken erbjuder. Macrolane är en kroppsegen gel som kan sprutas in i kroppen för att konturera, formförändra och förstora brösten. Denna gel passar också för att förbättra kroppens konturer i övrigt, t.ex forma skinkor och vader eller att jämna ut ojämnheter efter fettsugning eller att jämna ut ärr på kroppen.
Marknadsundersökningar har visat att många kvinnor skulle vilja förändra sin kroppsform på ett naturligt sätt, utan att använda implantat som innebär en stor operation. Många kvinnor är också tveksamma till narkos eller bestående ärr. En behandling med Macrolane görs snabbt och utförs med lokalbedövning så att du bara behöver vara borta från jobbet eller dina fritidsaktiviteter en mycket kort tid. Macrolane injiceras djupt under huden utan att lämna några fula ärr. Efter en behandling med Macrolane ser du resultatet omedelbart.
På Vendelakliniken utförs alla behandlingar av specialist-
utbildade läkare och sjuksköterskor. Genom ett samarbete med läkare från Uppsala kan man erbjuda bred och stor kunskap samt lång erfarenhet.
Behandlingar för att minska rynkor och linjer i ansiktet hör till de mest efterfrågade på Vendelakliniken. Andra populära behandlingar är läppförstoring och kemisk peeling för att föryngra och förbättra huden. Det är främst kvinnor som besöker kliniken men man ser en ökning av manliga kunder. En stor del av kunderna kommer från Dalarna och Hälsinglands län. Att nu även bröstförstoring kan erbjudas i Gävle kommer säkerligen att uppskattas av många.