Boka eller drop in i Vippen på Gavlevallen

2/5, 2017 kl. 16:27

Restaurangen såväl som bokning och drop in! Anna och Johan Näsman på Gävle Travet driver vår restaurangverksamhet på Gavlevallen i år.

Nytt för i år är att vi har en bar/bistro i ena delen restaurangen. Där kan ni, utan förbeställning, dricka öl, kaffe eller annan dryck och äta enklare bistromat såväl före match som i halvtid. Som vanligt får ni en stämpel i vår VIP-entré som berättigar till inträde restaurangen.

I vår restaurangdel äter ni tvårättersmeny som ni förbeställer på foretagscenter@geflefotboll.com senast två dagar innan match. Pris för förrätt, varmrätt, kaffe och biljett 645kr/person. Har du redan biljett kostar maten 295kr/person. Restaurangen öppnar 2 timmar innan avspark.

Måndag 8 maj möter vi Falkenberg kl 19.00 på Gavlevallen. Ta med era kunder och arbetskamrater och stötta laget till 3 poäng! Beställning av mat och biljetter gör ni enklast genom att maila namn, företag och antal till foretagscenter@geflefotboll.com senast fredag 5 maj kl 12.00

Hälsningar

Gefle IF Fotboll

Gefle IF

Gefle IF

Medlem sedan 2017-03-10

Gefle IF Fotboll bedriver fotboll på elit- och breddnivå. Elit och bredd ska komplettera varandra och alla som vill ska kunna vara med på något s... Läs mer

Ladda ned

0:- Fri för nedladdning.

Vad vill du läsa?

Publicera

Mer läsning

Senaste nytt

Hjälp

Stäng