– Våra svensktillverkade strumpor med lös resår har den klart bästa resåren man kan få tag på och lämnar inga märken kring fotleden, säger George Wahlman som specialicerat sig på att sälja kvalitetsstrumpor i mer än 20 år. Strumporna är mjuka och sköna med slitstark polyamid på utsidan och den sköna bomullen på insidan. De finns även med bästa merinoull. Den här kombinationen innebär faktiskt att vi alltid har nöjda kunder och det är vi både stolta och mycket glada över.

Wahlmans Kläder har ett brett utbud av strumpor med lös resår som har mjuk och behaglig känsla.
– Vi har tjocka strumpor till arbetet, de med ull i till de som är frysna av sig och färgglada för de som gillar färger. Sedan har vi bambustrumpor med lös resår som är väldigt bra mot känslig hud. Bambu har även antibakteriella egenskaper så att strumporna håller sig fräschare längre. Materialet känns svalt när det är varmt och varmt när det är kallt. Material är miljövänligt och odlas helt organiskt utan bekämpningsmedel. Bambun som våra plagg tillverkas av kommer från mosobambun även kallad "jättebambun". Det är den snabbast växande plantan i världen. Många tror att de med lös resår åker ner, men då har strumporna dålig passform och sitter därför inte uppe. Våra strumpor med lös resår har bra passform och sitter garanterat uppe och lämnar inga märken runt benet.


Om Wahlmans Kläder
Wahlmans Kläder är specialiserade på att sälja strumpor, kalsonger och fritidskläder på nätet samt på marknader runt om i Sverige. Företaget startades 1995 då började vi sälja i första hand olika typer av strumpor. Det var alt från herrstrumpor, träningsstrumpor, arbetsstrumpor till bomullsstrumpor omen även kalsonger på mässor och marknader. Vi åker fortfarande runt en hel del på mässor och marknader och säljer strumpor och kalsonger och träffar våra kunder. Idag sker dock största delen av vår omsättning via vår webshop som ökar hela tiden.

Vår affärsidé och målsättning är att sälja bra strumpor, underkläder och fritidskläder för alla tillfällen till bästa tänkbara pris. Det innebär nöjda kunder och det betyder allt för oss. Vi kan hålla bra priser och god kvalitet på våra varor genom att vi är ett företag med låga omkostnader.

De flesta av våra varor importerar vi ifrån Portugal och Kina. Vi köper även strumpor från svenska tillverkare. Alla de fabriker som vi handlar ifrån har vi besökt och kontrollerat att de använder det bästa materialet vid tillverkningen.

Varför skall man handla hos Wahlmans Kläder?
Vi underlättar för er. Vi erbjuder många olika sorter av strumpor och underkläder samlat på ett ställe, vilket underlättar och spar tid för dig som kund. Vi erbjuder dig bra priser och god kvalitet, snabba leveranser och säkra betalningar vilket gör det till en bra affär. Sist men inte minst, vi bryr oss om dig och tar varje affär och beställning personligt och vi ger oss inte förrän du är 100 % nöjd. Att handla hos oss är tryggt och enkelt - helt enkelt!

Vill ni nå oss så går det bra att kontakta oss när ni vill.

George Wahlman
VD och knalle
070-266 79 78
kundtjanst@wahlmansklader.se

Ni kan även besöka oss på några av de mässor eller marknader som vi åker på varje år.
För mer information se: https://www.wahlmansklader.se