Svensk blues ”Grand old Man” Bill Öhrström sätter upp en egen krogshow. Föreställningen baseras på Bills möten och händelser som han upplevt under sin långa karriär som artist och fotomodell och musiken grundar sig på hans skiva ”Gift” och hans kommande skiva ”Ogift”. Det kommer att bjudas på en helkväll med anekdoter, historier fyllt med mycket värme och underbar musik!

Premiär för showen ”Lång väg utan slut” blir det den 9 oktober på Scandic Malmen i Stockholm och spelas den 9 och 16 oktober 2018. Med sig på scen har han samlat fantastiska musiker från bandet ”Top Dogs”, Sverker Blomberg (Gitarr & sång), Erik Möbeln Pettersson (Hammond & sång), Patrik Norrman (Bas) och Thomas Lingman (Trummor).

Parallellt släpps nu singeln ”För kärlekens skull” tagen från Bill Öhrströms senaste album ”Gift” (2017)

Lyssna via (Spotify): https://open.spotify.com/track/3KHWod9QafdmuWY62G59fF?si=1nrZOIhFQMmMGsgTkExC1A

”Bills liv är alldeles för spännande för att bara musikerna i turnébussen skall få ta del av alla fantastiska skrönor” ”-allt från hur Jimi Hendrix sov över på en madrass hemma hos Bill, varför han tackade nej till att bli sångare för The Who, att han skulle bilda band med Donna Summers, startade gruppen Hansson och Karlsson, levde med de färgstarka kvinnorna Mona Seilitz, Lisa Ekdahl och Regina Lund, bidrog till att Lasse Berghagen skrev Teddybjörnen Fredriksson, till att han passade upp den första kosmonauten Yuri Gagarin på hans Sverigebesök”. -”och mycket mer förstås….” säger producenten Erik Pettersson på LiveMusikRules

Biljetterna är släppta via Tickster: http://www.tickster.com/sv/events/wx1y3jmek6g4y8a/2018-10-16/bill-ohrstrom-krogshow-entre och spelas den 9 och 16 oktober på Lilla Hotellbaren, Scandic Malmen Götgatan 51.

Musik: Bill Öhrström
Manus och regi: Jan Öqvist och Bill Öhrström
Initiativtagare: Erik Pettersson
Arrangör: LiveMusicRules

Läs mer via: http://www.facebook.com/BillOhrstromKrogshow
På Spotify: https://open.spotify.com/artist/1y9ig9SIDjdWbuFKAX6jJp?si=2r1nlnB0T6KmQ0CUUZMzNA
Pressbilder ytterligare info via: http://www.werecki.com

LiveMusicRules