Beckers Nya Hem blir Happy Homes!

26/4, 2010 kl. 11:55

- Nu byter vi namn och varumärke, precis som hela vår butikskedja i Norden, så att vi i fortsättningen heter HAPPY HOMES, berättar Pelle Lindholm, före detta Beckers Nya Hem i Sandviken, och fortsätter:
- Samtidigt breddar vi sortimentet, så att våra kunder fullt ut kan skapa miljö och stämning hemmavid både inom- och utomhus!
- Vi får en starkare identitet och blir mera fristående gentemot Alcro-Beckers, som också i fortsättningen kommer att vara en uppskattad leverantör – bland flera andra!
Förutom Beckers och med flera, har vi numera också Jotun och Sigma som tunga leverantörer.
Sigma är kanske inte så känt för allmänheten ännu, men är faktiskt en av världens absolut största leverantörer till proffsmarknaden!

  • Dags att måla utomhus!
  • Stort urval av tapeter!
  • Golvmaterial för ute och inne!
  • De hjälper dig gärna med ditt Happy Home!

Med början under maj månad kommer Happy Homes att presenteras i media. Affischpojke blir Jon Eliasson, inredningsdesigner, känd från TV-programmet
Room Service i Kanal 5. Happy Homes, med Jon Eliasson, får nu också ett eget inredningsprogram i TV3!

Happy Homes, en frivilligkedja med 115 butiker, är en storspelare på färg- och inredningsmarkanden. Omsättningen är omkring 1,5 miljarder per år och växande! Konceptet är redan infört i Danmark med stor framgång.

Nya Happy Homes Butiken i Sandviken kommer att ha minst 3 mycket kompetenta anställda och omsätta mer än 7 miljoner kronor.

- Butiken är en guldgruva för den som behöver råd och tips för lyckat resultat, eftersom
60 % av omsättningen utgörs av leveranser till proffsiga lokala företagare, och denna upparbetade kunskap har åtskilliga 1000-tals av butikens privatkunder stor nytta av, avslutar Per.

För mer information, besök eller kontakta:
Per och hans team på
Happy Homes Butiken, Industrivägen 18 i Sandviken
Tel 026-275 108 per.lindholm@happyhomes.se
http://www.happyhomes.se

Horst Mueller

Horst Mueller

Medlem sedan 2007-06-13

Tekn.lic. Aktiv pensionär.

Lång industriell erfarenhet. Praktiskt lagd akademiker med general management bakgrund från både internationella oc... Läs mer

Ladda ned

0:- Fri för nedladdning.

Vad vill du läsa?

Publicera

Mer läsning

Välj ditt språk

Senaste nytt

Hjälp

Stäng