Wahlmans kläder erbjuder nu ett brett sortiment av hudvårdsprodukter och däribland en speciell fotkräm som är en klassisk salva innehållande ringblomma och bivax.
– Den är fin och mild för lite känsligare hy och för behandling av lättare eksem och självsprickor med mera. I den här salvan är det även tillsatt lite lugnande och klådstillande lavendelolja. 

Den milda crémen med ringblomma och lavendel är en vidareutveckling av ringblomssalvan som många uppskattar men som kan upplevas som en smula fet och kladdig att smörja in till exempel hela händer och fötter med.
– Den går snabbt in i huden och även flera kunder med psoriasis har rapporterat att de känner sej hjälpta av den här cremen, berättar George. Våra produkter är gjorda av naturliga råvaror och är helt fria från mineraloljor, syntetiska dofter, parabener, citronsyra och aluminiumklorid. Det som används i produkterna är vegetabiliska oljor, bivax, ullfett, eteriska oljor. Det är helt enkelt riktigt bra och helt naturliga råvaror.


Om Wahlmans Kläder
Wahlmans Kläder är specialiserade på att sälja strumpor, kalsonger och fritidskläder samt nu även hudvårdsprodukter på nätet samt på marknader runt om i Sverige. Företaget startades 1995 då började vi sälja i första hand olika typer av strumpor. Det var alt från herrstrumpor, träningsstrumpor, arbetsstrumpor till bomullsstrumpor omen även kalsonger på mässor och marknader. Vi åker fortfarande runt en hel del på mässor och marknader och säljer strumpor och kalsonger och träffar våra kunder. Idag sker dock största delen av vår omsättning via vår webshop som ökar hela tiden.

Vår affärsidé och målsättning är att sälja bra strumpor, underkläder och fritidskläder för alla tillfällen till bästa tänkbara pris. Det innebär nöjda kunder och det betyder allt för oss. Vi kan hålla bra priser och god kvalitet på våra varor genom att vi är ett företag med låga omkostnader.

De flesta av våra varor importerar vi ifrån Portugal och Kina. Vi köper även strumpor från svenska tillverkare. Alla de fabriker som vi handlar ifrån har vi besökt och kontrollerat att de använder det bästa materialet vid tillverkningen.

Varför skall man handla hos Wahlmans Kläder?
Vi underlättar för er. Vi erbjuder många olika sorter av strumpor och underkläder samlat på ett ställe, vilket underlättar och spar tid för dig som kund. Vi erbjuder dig bra priser och god kvalitet, snabba leveranser och säkra betalningar vilket gör det till en bra affär. Sist men inte minst, vi bryr oss om dig och tar varje affär och beställning personligt och vi ger oss inte förrän du är 100 % nöjd. Att handla hos oss är tryggt och enkelt - helt enkelt!

Vill ni nå oss så går det bra att kontakta oss när ni vill.

George Wahlman
VD och knalle
070-266 79 78
kundtjanst@wahlmansklader.se

Ni kan även besöka oss på några av de mässor eller marknader som vi åker på varje år.
För mer information se: https://www.wahlmansklader.se