Det är fem olika grundmodeller som alla har det gemensamt att de har en ”Open Air”-känsla och ger utmärkt skydd mot regn, sol, vind och till och med snö. Det är öppningsbara terrasstak och pergolatak som skräddarsys och anpassas efter kundernas behov.
Lösningarna kan även göras demonterbara för att få säsongsbygglov på kommunal och allmän mark för att t.ex. kunna monteras upp på våren och demonteras inför vintern. 
– Det här är ett väl beprövat koncept och vi har genom åren levererat funktionella lösningar till både fastighetsbolag, offentlig sektor och hotell samt restauranger runt om i hela landet, berättar Ingvar Ericsson, grundare och VD. Genom att vi utvecklat och tagit fram det här modellprogrammet kan vi nu ännu enklare ge kostnadsfria offerter och erbjuda lösningar som passar varje enskild kund på bästa sätt utifrån just deras förutsättningar och behov.
För att visualisera funktionaliteten så har vi tagit fram en serie 3D-animerade filmer för var och en av modellerna där man kan se både funktioner och möjligheterna med de olika modellerna.

Seaside Garden har sedan starten 1989 levererat hundratals funktionella väderskyddslösningar som både pryder och skyddar uppskattade och välbesökta offentliga miljöer i form av uteserveringar, uteplatser, takterrasser, innergårdar samt bryggor och torg över hela Sverige.
Utmärkande för Seaside Garden är inriktningen på kompletta kundanpassade väderskyddslösningar till uteserveringar och uteplatser. Alla modeller tillverkas efter kundmått och utgår från en takenhet. Aluminiumstommen har ofta inbyggd regnavrinning och dold höjdjustering.
– Vårt erbjudande är 2020-talets smartaste och mest funktionella uterum där våra uppdragsgivare enkelt anpassar hela sin utemiljö utifrån väder och vind med några enkla knapptryck, hälsar Ingvar. Ett toppmodernt uterum av högsta kvalitet som förutom riktigt långa utomhussäsonger ger både glädje, trivsel och största möjliga kundnytta långt in i framtiden.

SEASIDE GARDEN BASIC MODEL 1-5 finns med motordrivna öppningsbara pergolatak vars steglöst vinklingsbara aluminiumlameller eller infällda PVC-dukar under matchande skyddstak. Fjärrstyrda och motordrivna lösningar där delarna fälls ut eller öppnas en efter en. De sidoskjutbara helglasdörrarna på gavelsidan öppnas och stängs efter behov liksom skjutdörrarna på långsidan. Skjutdörrarna bärs upp av rejäla kullagrade hjul och är låsbara. Lamellerna skyddar mot regn, vind och snö samt reglerar ljusinsläpp och skugga. Vissa modeller har även inbyggda, fjärrstyrda motordrivna och genomsiktliga nätvindväggarna som löper vertikalt till valda höjdlägen. Aluminiumstommarna har inbyggd regnavrinning och dold höjdjustering.
Fjärrstyrd dimmerförsedd LED- belysning i taken ger utmärkt grundbelysning. Halogenvärmare av högsta kvalitet täcker hela ytan. Värmarna styrs individuellt i olika effektsteg genom iPad/iPhone med nerladdad app.

Ladda hem högupplösta foton genom att klicka på bilderna.
1.  Modell Strömstad Sydkloster.
2. Basmodell 1 , sadel- alt. pulpettak
3. Basmodell 2 , sadel- alt. pulpettak
4. Basmodell 3, vågrät vinklingsbart aluminiumlamelltak
5. Basmodell 4, vågrät helt infällbart aluminiumlamelltak
6. Basmodell 5, vågrät helt infällbar pvc-takduk  

Här kan du se filmerna som visar alla SEASIDE GARDEN basmodeller för funktionella väderskydd med svensk standard i arkitektritade utemiljöer:
http://www.seasidegarden.se/seasidegarden-basic-model-1-5

För kontakt och mer information

Ingvar Ericsson
SEASIDE GARDEN AB
076-1041851
ingvar.ericsson@seasidegarden.se
http://www.seasidegarden.se