Sveriges pensionärer har alla var och en alltså möjlighet att helt kostnadsfritt få flera nya vänner under de kommande helgerna.
– SeniorPorten är en social träffpunkt för alla som har fyllt 60 år och vill ha social gemenskap i olika former, berättar grundaren Marie Hedlund. Det är helt enkelt en samlingsplats som bygger på att hitta vänner oavsett var man bor, tid på dygnet eller vad man har för bakgrund. Medlemsskapet är helt kostnadsfritt och vi bjuder dessutom alla att prova på premiumversionen en månad. Så här i juletid så är det ju faktiskt många som saknar eller behöver flera kontakter i sin omgivning.

Skulle du vilja dela upplevelser, gå på lunchträffar, vandringar i naturen och ha trevliga samtal på dina villkor? Då kan SeniorPorten vara den perfekta digitala samlingsplatsen för att finna och umgås med vänner oavsett var man bor i hela Sverige. Dina vänner är med dig vart du än är. I mobilen, läsplattan eller datorn samt att man kan luncha, fika och kan resa tillsammans.

Medlemsskapet är kostnadsfritt samt att det finns en premiumversion där man kan nyttja alla olika sätt att kommunicera med varandra liksom att publicera sina dagböcker och berättelser. Kostnaden för premiumversionen är 29 kronor i månaden eller 300 kronor för ett år.
– Jag vill påstå att vi redan i det kostnadsfria Bas-medlemsskapet är Sveriges trevligaste och bästa forum för att kommunicera och knyta nya bekantskaper säger Emanuel Golabiewski, en av utvecklarna som varit med och tagit fram kommunikationsplattformen. Dessutom lägger vi hela tiden till funktioner för både Bas- och Premiumalternativet i takt med användarnas önskemål. Vi skulle vilja påstå att alla medlemmar dessutom är medutvecklare till den här tjänsten då vi hela tiden har en direkt dialog i forumet. Så därför känns det extra kul att så här i juletid få bjuda in fler som vill hitta både gemenskap, nya bekanta och förhoppningsvis en del nya vänner för livet i det här forumet.


Om SeniorPorten
På SeniorPorten har många härliga vänskapsband bundits, människor som delar intressen exempelvis fågelskådning, släktforskning eller att åka på mc-träffar. Även kärlek har uppstått utifrån varm vänskap och gemensamma intressen, par som åker på husbilssemestrar tillsammans, lunchträffar, surströmmingsträffar, utomlandsresor m.m. Här kan du lära känna många nya trevliga seniorer och pensionärer i hela landet som har liknande intressen som du. Diskutera, utbyt tips, skratta, rekommendera, finnas till, läsa eller skriva inlägg om allt i varandras vardag. Eller du kanske bara vill vara med och ta del av stämningen i lugn och ro. Alla är välkomna som vill ha en trevlig klubb tillsammans.

Läs mer om SeniorPorten här
https://seniorporten.se

Bli medlem redan idag:
https://seniorporten.se/bli-medlem

Kontakt och mer information
Medlemsfrågor, Marie Hedlund:
070-620 98 56

Teknisk support
SvenskWebbservice/Precis Reklam
026-511 000
Mail: info@seniorporten.se