Älvkarleby GK öppnar banan

31/3 kl. 17:01

Älvkarleby Golfbana ligger vackert beläget invid Dalälven. Vi har en 18-håls park och hedbana med stora ondulerade greener, stora övningsområden, en restaurang som drivs av krögarna Björn Hedqvist och Fredrik Mellberg. Vi kan erbjuda möjlighet till övernattning i nybyggda stugor eller rum och givetvis har vi en shop med ett brett sortiment av golfprodukter och PGA utbildad tränare som kan ta dig och din golf till nya nivåer.

Till oss är alla välkomna, golfare som icke golfare.

Vi öppnar vår 18 håls banan tisdag den 7 april kl. 09.00. 

Pga covid-19 (corona) pandemin så tar vi endast swish eller bankkort vid betalning i shopen. För att slå på rangen betalar du med bankkort vid bollmaskinen eller köpa ett rangekort i shopen.  Vi vill undvika all kontakt med kontanter.

Vi har också en ny registeringsterminal i klubbhuset  till höger innanför entrén. Där kan du boka starttider, registrera ankomst och score. Gäster kan  också betala greenfee vid terminalen med swish, bankkort eller via Klarna.

Välkomna till en ny golfsäsong på Älvkarleby Golfklubb!

Publicerad via YodoNews i samarbete med SvenskPress.

Älvkarleby Golfklubb

Älvkarleby Golfklubb

Från Älvkarleby, Uppland

Medlem sedan 2017-02-28

Älvkarleby Golfbana ligger vackert beläget invid Dalälven. Vi har en 18-håls park och hedbana med stora ondulerade greener, stora övningsområden,... Läs mer

Ladda ned

0:- Fri för nedladdning.

Vad vill du läsa?

Publicera

Mer läsning

Välj ditt språk

Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer