– Valet av bil efter att ha åkt Toyota Rav4 i två år i tjänst och privat var enkelt och det blev en till RAV4. Perfekt för mig som åker många mil i tjänsten och även kan kombinera med familjelivet. Ett barn och hund är inga problem med den här bilen. Otroligt nöjd med allting runt om kring också. Som sagt valet var superenkelt för mig. Tack till Bilinorr som gör resan enkel från beställning till brukandet av bilen.

Modellen som David valde var en antracitmetallic RAV4 2,5L HSD Adventure.
– Mycket kul med återkommande kunder, det är ett fint kvitto på att vi är bra på det vi gör och har fantastiska produkter. RAV4 är en riktig trotjänare ute på vägarna och hoppas David får en härlig tid tillsammans med familjen och jobbet i denna bil också, säger Nicklas Strid​, försäljningschef på Bilinorr Gävle.

Om RAV4
RAV4 låter dig köra ännu längre på el. Med både en bensin- och en elmotor med större batteri – som dessutom är självladdande medan du kör – erbjuder RAV4 dig bekvämligheten att aldrig begränsas av att behöva stanna för att ladda. Tack vare den självladdande hybriddrivlinan har du dessutom exceptionell räckvidd och alla fördelar med att köra helt på el upp till 50% av tiden.
Inuti RAV4 övergår den robusta exteriören till en genomtänkt interiör. Designen utgår från en bred mittkonsol och modern instrumentpanel och atmosfären präglas av en påtaglig känsla av rymd för alla passagerare att kunna sträcka ut sig och njuta av resan. Stil möter teknik, med innovativa funktioner som trådlös mobiltelefonladdning och ett skräddarsytt ljudsystem med 9 JBL-högtalare för att sätta ton till dina körupplevelser. Håll kontakt med resten av omvärlden via dina favoritappar tack vare sömlös smartphone integration via Apple CarPlay och Android Auto™.

Välkommen till oss på Toyota i Gävle
Du hittar oss i Hemlingby köpcentrum på Ingenjörsgatan. Toyota Gävle är en fullserviceanläggning med försäljning och service av både nya och begagnade bilar. Vi kan även hjälpa dig med att hitta rätt tjänstebil eller privatleasing.
Toyota gävle är en del av Bilinorr-koncernen med anläggningar i Gävle, Sundsvall, Umeå, Skellefteå, Piteå, Luleå och nu även Örnsköldsvik.
Vi ser fram mot att hjälpa dig till ett bekvämt bilägande.
Välkommen på provkörning!
https://bilinorr.se/kontakt/toyota-gavle