Ahlford Advokatbyrå har funnits i Gävle sedan 2004 och ser Effect Plus som ett naturligt steg för att knyta nya kontakter inom regionen. För oss är den personliga kontakten och relationen ”A och O”.

Ahlford Advokatbyrå består av 23 jurister som arbetar med affärsjuridik och obeståndsfrågor på fyra orter – Gävle, Uppsala, Västerås och Karlstad. Som affärsjuridisk samarbetspartner till Movexum sitter vi i Movexums lokaler i Teknikparken i Gävle.
Ahlford Advokatbyrå erbjuder högkvalitativa, klientanpassade och prisvärda affärsjuridiska tjänster, framför allt till små och medelstora företag i Mellansverige.

Många av våra kundföretag är ägarledda tillväxt- och utvecklingsföretag. Vi är övertygade om att en sund företags- och affärskultur i kombination med ansvarstagande, långsiktigt tänkande och handlande har den största betydelse både för våra kunder och för oss.
Vår ambition är att våra kunder ska lägga sina juridiska möjligheter och problem i våra händer i trygg förvissning om att vi ser till att de blir omhändertagna på bästa sätt oberoende av uppdragets art.

För att läsa mer, gå in på Ahlford Advokatbyrås hemsida: http://www.ahlford.se

Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Där kan du marknadsföra egna aktiviteter, rabatter, events och specialerbjudanden - direkt ut till medlemmarna.
Informationen som publiceras där kommer även ut på veckobrevet. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se