Artikelarkiv

Ny teknik ger vårkänslor på Alborgen

8/2, 2008 kl. 17:00, av Stig Oveland

Det finns idag 17 äventyrsbanor med sammanlagt 47 celler eller rum på Alborgen. Cellerna har stor variation och innehållet förändras fortlöpande. Inom kort öppn...

Rena Gävle 2008 - nu är vi igång!

8/2, 2008 kl. 15:04, av Katarina Mårtensson

Nu är planeringen igång för årets skräpplockarvecka. Ett 40-tal nyckelpersoner kom till Rena Gävles inspirationsdag 30 januari på Park Inn Citykonferens.

Gävle Konserthus: Artist in residence och konstnärlig ledare för världsmusik

7/2, 2008 kl. 12:08, av Horst Mueller

Nu har Konserthusets samarbete med fenomenet Ale Möller slagit ut i full blom. Arbetet som startades vid förra årsskiftet och som innebär att världsmusikanten A...

Globaliseringens möjligheter

7/2, 2008 kl. 10:09, av Torbjörn Edlund

När Svenskt Näringsliv bjöd in till Läkerol Arena den 31/1 kom nästan 200 företagare för att få mer insikt om globaliseringen. Statsrådet Göran Hägglund redovis...

Företagarmöte med Svenskt Näringsliv

7/2, 2008 kl. 10:02, av Torbjörn Edlund

Globalisering och tillväxt var huvudämnena på Svenskt Näringslivs möte för företagare i samband med hockeymatchen Brynäs-Modo den 31/1 på Läkerol Arena. Statsrå...

Hur man minskar sjukskrivningarna

7/2, 2008 kl. 09:29, av Torbjörn Edlund

Anders W Jonsson, rankad bland Sveriges 200 tyngsta politiker, var talare på onsdagens lunchmöte på Gävle Golfrestaurang. Ämnet: Vilka konkreta åtgärder har all...

Kulturarv till salu

6/2, 2008 kl. 15:39, av Svensk Presstjänst

Järnvägsmuseet vill rädda kulturarvet från skrotning. Men erbjudandet gäller bara järnvägsföreningar och kommuner, inte privatpersoner.

Bosch satsar på Värmepumpar i Sverige

6/2, 2008 kl. 08:30, av Horst Mueller

Nu finns det nya, välkända värmepumpar, för Sveriges villaägare. Lanseringen av Bosch Värmepumpar omfattar ett komplett villasortiment som säljs och installeras...

Långtidssjukskriven? – ta en SAFIR kurs

5/2, 2008 kl. 14:39, av Pia Johansson

Nu startar Safir programmet vid Västerbergs Folkhögskola, och som syftar till att öka kursdeltagarnas möjligheter att bryta sin sjukskrivning och återgå till ar...

Matrester blir fin jord i Forsbacka

1/2, 2008 kl. 11:57, av Anette Noack

Tidigare har vi transporterat dina matrester till en komposteringsanläggning i Sala. Nu komposterar vi dem i Forsbacka.

TV-team från Gävle spelar in dokumentärfilm på Antarktis

1/2, 2008 kl. 10:11, av Ingela Östlund

Tisdagen den 5 februari bär det iväg mot Antarktis för TV-fotografen Jan-Peter Eriksson och TV-producenten Ingela Östlund från Gävle. Via Argentina och Chile re...

"FORMA!" Kurser på Wij Trädgårdar i sommar.

30/1, 2008 kl. 21:06, av Ninna Gunnarsson

Sommaren 2008 startar en ny kursverksamhet på Wij Trädgårdar i Ockelbo. Ute i sol och fågelsång, eller om det regnar: i ett jättestort tält!

Pizzornas paradis

Pizzornas paradis

29/1, 2008 kl. 22:11, av Tove Phillips

Capricciosa eller Hawaii - vi svenskar älskar våra pizzor.

Om det inte var så gott med kött...

Om det inte var så gott med kött...

29/1, 2008 kl. 22:09, av Tove Phillips

…så skulle jag absolut kunna tänka mig att bli vegetarian.

När det blir pannkaka av alltihop

När det blir pannkaka av alltihop

29/1, 2008 kl. 22:06, av Tove Phillips

Med egensinniga ingredienser är det inte svårt att misslyckas.

Bättre en lax på bordet än tio i Viskan

Bättre en lax på bordet än tio i Viskan

29/1, 2008 kl. 22:03, av Tove Phillips

Varför går män och fiskar?

Köket som experimentverkstad

Köket som experimentverkstad

29/1, 2008 kl. 22:01, av Tove Phillips

Utöva lite "Learning by doing" i köket!

Korvstoppning i ordets rätta bemärkelse

Korvstoppning i ordets rätta bemärkelse

29/1, 2008 kl. 21:59, av Tove Phillips

Varför köpa grillkorv när man kan göra egen?

Man kan lära sig att gilla oliver

Man kan lära sig att gilla oliver

29/1, 2008 kl. 21:56, av Tove Phillips

När det gäller mat litar vi på italienarna.

Tummen upp för det engelska köket

Tummen upp för det engelska köket

29/1, 2008 kl. 21:54, av Tove Phillips

Vad är det för fel på Pork pies, friterad fisk och överkokta grönsaker?

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer