Bo Rickegård, byggchef på Gavlefastigheter var mycket nöjd över att få dela ut priset till ITEM då de har genomfört ett flertal uppdrag åt Gavlefastigheter och en del av motiveringen löd:
”Uppdragen har genomförts med hög kvalitet och professionalism samt med lyhördhet för både beställaren och övriga inblandade parters önskemål och krav”.

ITEM´s ägare Sven-Olov Axelson berättade att företaget arbetar tvärvetenskapligt, inte bara med VVS-tekniken utan även med varje berört utrymme och kanske viktigast av allt, den kontinuerliga kontrollen efter installationen.
– Det har blivit vår nisch att kunna erbjuda helhetslösningar, vi kan vara med från projektets start till slutbesiktningen, sa Sven-Olov.

Extra kul för bolaget är att samma vecka fick de även högsta betyg när Sandvik utvärderade sina leverantörer.
– Det är fantastiskt roligt när det visar sig att vårt resultatinriktade arbete med att hålla högsta möjliga kvalitet i alla led visar sig på detta sätt, säger Svante Wallberg, platschef. ITEM ska utgöra en resurs för kunden i arbetet med att skapa, driva och underhålla installationer som lever upp till högt ställda krav på klimat och inomhusmiljö som fungerar över tid i alla typer av byggnader.

Lars Engstrand från Näringslivsenheten på Gävle kommun var också på plats och underströk att ITEM skall vara stolta över det arbete de utfört och passande nog gav han de glada vinnarna boken ”Stolt” av Marie Björk och Gabriel Liljevall.


Om ITEM
ITEM-Installationsförvaltning AB startade 1994 i samband med att obligatorisk ventilationskontroll (OVK) lagstiftades och kraven på ventilation och luftkvalitet i arbetslokaler föreskrevs av arbetarskyddsstyrelsen. Idag har företaget 16 anställda och räknar med att anställa ytterligare medarbetare inom den närmaste framtiden.

ITEM står för Installationer, Teknik, Ekonomi och Miljö. Med mångårig erfarenhet inom flera teknikområden minskar ITEM kundernas behov av kontakter med konsulter och entrepenörer inom bland annat rör, ventilation och styrteknik. För att uppfylla högt ställda krav på klimat och inomhusmiljö erbjuder ITEM tjänster och förvaltningssystem som ger kunden trygga och ekonomiska lösningar under installationens hela livslängd.
Kunderna är fastighetsägare, förvaltare och brukare av lokaler, både privata och offentliga.


För mer information kontakta

Sven-Olof Axelson
Mobil 070-625 66 15
sven.axelson@item-inst.se

Telefon 026-18 00 08
Sandmogatan 3, Gävle
http://www.item-inst.se

Bildtext: Från vänster: Bo Rickegård, Lars Engstrand, Jaana Kokko från Gavlefastigheter samt Sven-Olov Axelson och Svante Wallberg från ITEM.