– Vi var en av de första återförsäljarna för Subaru när märket introducerades i Sverige 1982, berättade Christer Dahlbom. Subaru har långsiktigt byggt upp verksamheten och varumärket och i år ökar Subarus marknadsandel med 18 procent när den totala bilmarknaden i Sverige ökar med 10-11 procent.
Levorg ersätter Legacy, som också ingår i namnet som är en mix av Legacy revolution touring!
– Levorg är rymligast i klassen, har smart planering av utrymmena och extrem väghållning, sa Christer Dahlbom. Dessutom har den en väldigt effektiv 1,6 liter motor som med turboladdning ger 170 hästkrafter och dessutom bränslesnål!
De senaste dagarna har det varit stort fokus på klassning av bränsleförbrukning.
– Det har gjorts flera tester i Sverige och de har visat att vissa bilmärken har haft en skillnad på 30 procent högre bränsleförbrukning än vad bränsledeklarationen visar, sa Christer Dahlbom. Subaru har varit det bilmärke som varit närmast bränsledeklarationen, bara någon procent fel.
Några röster om Levorg:
Roland Oltner: - Jag har en Outback men funderar på att byta.
Yvonne och Bertil Schultz: - Levorg ser fin ut!
Sven-Erik Bäcke: - Levorg är en fin bil så jag skulle gärna byta. Jag har min andra Legacy så det är bra bilar!
Lena och Sven Bergström: - Det börjar bli dags att byta och Levorg är en fin bil!
I vilket fall var det tre formsköna bilar som många passade på at provsitta! Det skrevs också några köpekontrakt under kvällen! En lyckad kväll med andra ord, väl betonat med en god asiatisk buffet!

Mer info om Levorg: http://www.gestrikemagasinet.se/articles/view/korglad-familjebil