Arbetsuppgifter:
Huvuduppgiften är att arbeta med försäljning av Koneos hela sortiment inom affärsområdena IT och Dokument. Som säljare på Koneo ansvarar du för hela processen kring försäljning och bearbetning av kunder.
Du blir ansvarig för ett eget geografiskt distrikt, och kommer bearbeta både nya och befintliga kunder.

Du som söker:
Vi söker dig som tycker det är roligt att knyta kontakter med människor och gillar att göra affärer. Du har ett starkt eget driv och tävlingsinstinkt. Tidigare säljerfarenhet kan vara meriterande, men är inget krav. Det viktigaste för oss är din profil, din vila och attityd. Körkort för bil är ett krav.

Vi erbjuder:
Hos oss kommer du in i ett glatt gäng med säljare och konsulter som har många års erfarenhet av försäljning av Koneos produkter och tjänster. Du får både interna och externa utbildningar av några av Sveriges bästa säljare och säljledare. Bland annat Sälj- och Marknadsföringsutbildning, Produktutbildning, Finansieringsutbildning mm

Om Koneo:
Koneo är en av Sveriges ledande leverantörer av kompletta Dokument och IT-lösningar för små och medelstora företag och organisationer. Koneos affärsidé är att utveckla, bygga och underhålla IT- och dokumentlösningar för våra kunder. Vi skapar värde genom att vara nära våra kunder, bygga långsiktiga relationer och föreslå innovativa lösningar. Vår vision är att stärka vår position på den lokala marknaden.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan till platschef Per Åkerlind, per.akerlind@koneo.se. Har ni frågor kring tjänsten kontakta Per Åkerlind 026-600481, per.akerlind@koneo.se.

Sista anmälningsdag 2015-01-16.
Koneo Gävle | 026-60 04 90 | http://www.koneo.se