-Inför våren så var det viktigt för oss att öka prestandan då det av naturliga skäl är en viktig period för oss, säger Fredrik Sparretun, VD på Trädgårdsliv AB som driver sidan http://www.vattenliv.se
-Vi har sedan vår start för 16 år sedan tagit steg för steg för att nå den position vi har idag och vara en heltäckande leverantör till trädgårds och akvarie -entusiaster fortsätter Fredrik.
Från beebytes sida så är man glad över det förtroende som man fått:
-Vi gillade verkligen utmaningen, att flytta och optimera sidan för att både öka antalet konverteringar och bidra till att vattenliv.se kan växa än mer, säger beebytes VD Niclas Alvebratt.
vattenliv.se körs idag på en skalbar och elastisk VPS (Scale Cloud) hos beebyte och använder sig av WordPress / Woocommerce tillsammans med en LAMP-installation på Linux Ubuntu. Sedan flytten så har vattenliv.se sänkt sina laddningstider dramatiskt.
-Vi har idag en rappare sida och check-out process vilket såklart våra kunder uppskattar. Nu är vi redo att se till att svenska trädgårdar är vackrare än någonsin i vår, avslutar Fredrik.