Redaktionen frågar företagare i branschen vad som händer hos just dem och vad de anser är det bästa sättet att "hålla värmen" inomhus under den mörka och kalla årstiden? Det kan t.ex handla om att täta fönster och dörrar, möblera rätt, stoppa kallraset, termostater, golvdrag och värmeläckor.

Maila redaktionen eller publicera ännu hellre text och bild direkt på http://www.gestrikemagasinet.se om ni inte är ansluten till presstjänsten http://www.svenskpress.se

Svar emotses med fördel före torsdag den 9 oktober då det är manusstopp. De publiceras på http://www.gestrikemagasinet.se och det mesta av det bästa kommer, helt eller delvis, med i de tryckta magasinen.

– Ni har naturligtvis även möjlighet att i samband med detta förstärka er marknadsföring med annonsering. Varmt välkomna att kontakta er egen Gestrike Media-kontakt eller mig personligen, hälsar Joe Formgren på Gestrike Magasinet.

Gestrike Magasinet ges ut en gång i månaden i anslutning till lön i en upplaga av 52.000 exemplar.
Magasinet utges av Gestrike Media AB som är ett privat oberoende mediaföretag utan presstöd eller politisk partitillhörighet.

Det redaktionella materialet är i huvudsak producerat av läsarna själva genom magasinets hemsida http://www.gestrikemagasinet.se
eller via presstjänsten SvenskPress.se