Emanuel Golabiewski och Joe Formgren på Precis diskuterar hemsidan med Hanna och fotograf Thomas "Edde" Edlund.

Uppdrag Sveriges snyggaste hemsida

10/5 kl. 20:22

Hanna-Louise Haag Tuvér är Miss World Sweden 2017 och för nu en insamling för världens utsatta barn tillsammans med UNICEF.

Reklambyrån Precis Reklam i Gävle fick det stora nöjet att hjälpa Hanna med hennes nya hemsida.
Med det innehållet blev uppdraget enkelt - vi skulle skapa Sveriges snyggaste hemsida!

Till vår hjälp fick vi mycket fina bilder av Hanna tagna av Gävlefotografen Thomas "Edde" Edlund. Ett par dagar senare är Hannas hemsida publicerad genom publiceringsplattformen (CMS) Yodo. Den är naturligtvis både mobilanpassad, sökmotoroptimerad och mycket enkel att administrera.
Du kan kika på resultatet här: http://www.hanna-world.se

Om det blev Sveriges snyggaste hemsida skall vi låta vara osagt. Innehållet är det däremot definitivt inget fel på och vi önskar Hanna stort lycka till när hon i slutet av november åker till Kina för att tävla i Miss World och gör upp med deltagare från 120 länder om vem som är världens vackraste kvinna.

Bildtext: Emanuel Golabiewski och Joe Formgren på Precis diskuterar hemsidan med Hanna och fotograf Thomas "Edde" Edlund.

Yodo Webmaker är ett lättanvänt webbpubliceringsverktyg* som du kan skapa, publicera och administrera hemsidor med. Genom ett enkelt gränssnitt har du möjlighet att snabbt och smidigt administrera er hemsida. Innehållet publiceras och uppdateras separat utan risk att råka förändra grundesignen.

Reklambyråer designar lika enkelt helt unika hemsidor i Yodo och blir genom detta även en komplett webbyrå. Med möjlighet att erbjuda sina kunder Sveriges smartaste och enklaste publiceringssystem?
För mer information se: http://www.yodo.se

För mer information om Precis Reklam se http://www.precisreklam.se

*CMS är en förkortning för Content Management System. Det är ett webbaserat publiceringssystem som möjliggör att en administratör, redaktör eller informationsansvarig enkelt kan hantera innehållet på en webbplats från vilken dator, läsplatta eller mobil som helst med en internetuppkoppling.

Joe Formgren

Joe Formgren

Medlem sedan 2007-04-21

Joe Formgren är reklamman och marknadsförare. Grundare av Gestrike Media AB och delägare i Precis Reklam AB.
Förutom tidningutgivning, reklampro... Läs mer

Ladda ned

0:- Fri för nedladdning.

Vad vill du läsa?

Publicera

Mer läsning

Senaste nytt

Hjälp

Stäng