Med julbordet dukat och glöggen varm så var stämningen hög och besökarna minglade och trivdes. Förutom att träffa hela personalen inklusive en hel delegation från Hudiksvall så kunde besökarna även titta på utställningen av kontorsmöbler och se de senaste skrivarna från Canon.
– Det här är en mycket trevlig tradition som vi vet uppskattas av våra kunder, berättade tidigare målvaksklippan i Gefle IF Mattias Hugosson, numera ett ankare på Kontorscenter, inte minst vad det gäller att leverera funktionella kontorsmöbler till hela Gävleregionen.


Om KontorsCenter
Service-Tjänster
Med vår starka lokala förankring, kompetenta medarbetare och med garanterad tillgång på förbrukningsmaterial, reservdelar, programvara ger vi våra kunder en trygg och snabb service.
Några av våra tjänster är inventering, upphandling, kundanpassade lösningar, koncept, projektledning, leverans, finansiering samt efterservice.
Vår solida ekonomi ger oss en unik möjlighet att erbjuda er fördelaktig finansiering. Som kund kan ni alltid vända er direkt till våra säljare för att lägga upp hyres- eller leasingavtal, komplettera eller byta modell mitt under en leasingperiod utan krånglig byråkrati och avgifter.

Kontorsmaskiner
Vi erbjuder bästa möjliga lösning för era behov genom att förena den digitala världen med den pappersbaserade och anpassar hårdvara/mjukvara så att dessa fungerar tillsammans för att göra er vardag smidig och problemfri. Som representanter för de marknadsledande tillverkarna av kontorsmaskiner och mjukvara erbjuder vi allt från den lilla skrivaren till totallösningar av användarvänliga dokumenthanteringssystem. Tekniken ska förenkla och assistera, inte komplicera.

Konceptinredningar
Hos oss köper du en kontorsstol eller ett helt koncept. Vi arbetar med allt från löpande kompletteringar och styckeförsäljning till större projekt och koncept-inredningar bland annat inom vård, skola, omsorg, kontor och offentlig miljö.

IT
Hos oss får ni lokalt IT-stöd inom drift och infrastruktur. Vi erbjuder rätt IT-lösningar utifrån vad som verkligen innebär nytta för er. Det gör det enklare och effektivare för er att dela, säkra, lagra och utveckla information. Genom att engagera oss i er verksamhet lär vi oss mer om era behov och utformar därifrån de bästa lösningarna. Vi effektiviserar er IT-miljö så att ni får ut maximalt av er investering från förstudier till installation, support och service.

Vi är en obunden och väletablerad leverantör med bred kunskap inom branschen.

För mer information se: http://www.kch.se