Taklastbåge så kan ni med några få handgrepp enkelt montera en takbox, kanot eller annat.

Tips inför bilsemestern

16/5 kl. 10:12

Våren är här och sommaren är på ingång, däcken är bytta och semesteraktiviteterna är planerade.
Vi har samlat några tips på hur ni gör sommaräventyret lite roligare, lite säkrare men framförallt utan oväntade och oönskade stopp.

  • Rejäl bagagerumsmattaför att skydda mot både leriga skor och blöta badkläder
  • Cykelhållare för dragkrok
  • iPad-hållare
  • Ett bra kit att ha liggande i bilen. *Rekommenderat cirkapris, lokala avvikelser kan förekomma.

1. Kolla bromsolja, luftfilter och navigationssystemet. Oavsett om ni planerar en långväga bilsemester eller bara kortare dagsutflykter är det tryggt att veta att allt är i toppskick, beställ en sommarservice.
2. Skaffa en bagagerumsmatta, helst formanpassad, till bilen för att skydda mot både leriga skor och blöta badkläder.
3. Om ni ska ha barn med i bilen, köp iPad-hållare som fästs på framstolarna. Bra för att hålla barnen lugna i baksätet.
4. Behöver ni lasta på taket, fixa ett par taklastbågar så kan ni med några få handgrepp enkelt montera en takbox, kanot eller annat.
5. Öka friheten genom att packa med cykeln på semestern. Skaffa cykelhållare för dragkrok som klarar av minst 30kg per cykel.
6. Ta med ett kit som är bra att ha liggande i bilen med top up-olja, lackstift och torkarblad. Perfekt att ha i beredskap ute på sommarvägarna.
Bilvaruhuset Dahlboms Bil är en fullserviceverkstad som även klarar husbilar. De är auktoriserad verkstad för de egna varumärkena Subaru och Hyundai samt även ansluten till Mekonomen, vilket innebär att man servar alla bilmärken.
– Det är viktigt att man är väl förberedd inför bilsemestern och då är en nyservad bil viktig så att semestern inte störs av onödiga verkstadsbesök, säger John Hjalmarsson och Tobias Broberg, kundmottagare hos Dahlboms Bil. Det är nästan lika viktigt som att ha passet med sig på utlandsresan.

Dahlboms Bil AB

Dahlboms Bil AB

Medlem sedan 2012-02-23

Bilvaruhuset Dahlboms Bil AB
Auktoriserad återförsäljare för Hyundai, Subaru och Polaris samt Aixam mopedbilar. Ständigt cirka hundra begagnade... Läs mer

Ladda ned

0:- Fri för nedladdning.

Vad vill du läsa?

Publicera

Mer läsning

Senaste nytt

Hjälp

Stäng