– Fantastiskt kul att få göra det här uppdraget, berättar Joe Formgren på Precis Reklam. Dels för att jag personligen känner bandet sedan många år tillbaka men det är även ett mycket gott betyg åt publiceringssystemet Yodo som är den gemensamma plattform som allt fler använder sig av när de vill ha en modern och lättadministrerad hemsida.

– Grymt, härligt med nya friska idéer och smidigare admin, säger Matte Lagerwall i The Boppers.

– Målsättningen är att erbjuda Sveriges bästa CMS så därför uppdateras och utvecklas plattformen hela tiden ständigt, säger Joe som även är en av utvecklarna. Publiceringssystemet kan idag användas från att drifta en enkel hemsida till ett komplett verksamhetsstöd med Intranät, Nyhetsbrev, Digital signage med mera.

För mer information om The Boppers och deras nya hemsida:
http://www.boppers.se

Om Yodo:
Yodo Webmaker är ett lättanvänt webbpubliceringsverktyg (CMS) som ni kan skapa, publicera och administrera hemsidor med. Genom ett enkelt gränssnitt har ni möjlighet att snabbt och smidigt administrera er hemsida. Innehållet publiceras och uppdateras separat utan risk att råka förändra grundesignen.

Reklambyråer designar lika enkelt helt unika hemsidor i Yodo och blir genom detta även en komplett webbyrå. Med möjlighet att erbjuda sina kunder Sveriges smartaste och enklaste publiceringssystem?

Mer information: http://www.yodo.se