– Vi gjorde en testspelning ombord på pubvagnen i ett nytt koncept som vi kallar för Tågrocken, berättar Micke. Vi kommer att köra fyra eller fem onsdagar i sommar med dubbla sittningar som kan ta 48 personer vardera.

Rocktåget kommer att utgå från Tierp och stannar sedan på rockstationer som Mehedeby, Marma, Skutskär, Furuvik samt Gävle. Så det blir ett par, tre timmars riktig nostalgiresa i gammal genuin tågvagnsmiljö.
– Vi kommer att erbjuda prisvärda biljetter där det även serveras tacos samt möjlighet att köpa därtill hörande drycker ombord.

Om det är ett lugnt tempo på själva tågfärden så kommer det att gunga desto mer i musikunderhållningen. På den här testspelningen var solister och pianister den grymme Elvis-tolkaren Larre Berglund från Älvkarleby och Jerry Lee Lewis lillasyster Linda Gail som stod för underhållningen accompanjerade av Micke själv på gitarr/bas och Roffe Rolfsson på trummor. Det var fullt röj och publiken i den välfyllda den pubvagnen klappade glatt takten och sjöng med i odödliga klassiker som All shook up och Great balls of fire.

I förbigående så nämnde Micke även att det planeras för ett antal folkparkskvällar på festplatsen vid Södra kolonin i Gävle under fredagar i sommar. Namn som Svenne Rubins, Mats Rådberg & Rankarna samt Madricks skall enligt uppgift vara på gång.

Han vilar sannerligen inte på lagrarna musikanten, producenten och arangören Micke Finell. Det skall vi musikälskare i den här regionen vara mycket glada för. Keep on rocking!