– Verkligen kul att vi lyckats få hit Elaine, säger Nalle Rydstrand, verksamhetsansvarig på affärsnätverket effect plus+. Hon är ju en av Sveriges mest anlitade retorikkonsulter och föreläsare. Hon ger er verktygen som gör att folk lyssnar, kommer ihåg det som har sagts och dessutom kommer tillbaka för att höra mer.

Kroppsspråk, röstläge, mimik, minnesteknik och ordets makt är några av de ingredienser som behövs för att baka ihop en snygg kommunikation som varar. Under valet 2010 var hon SVT och Aftonbladets retorikexpert och även de amerikanska valen 2008 och 2012. Hennes fokus på modern retorik - från talarstolen till folks vardag - har gjort den antika konsten mer lättillgänglig. Som en av Sveriges främsta föreläsare har hon hunnit att föreläsa i sammanhang med både Tony Blair, Göran Persson och Fredrik Skavlan.

Elaine är författare till bästsäljarna "Härskarteknik - den fula vägen till makt" och "Snacka Snyggt - Modern Retorik". Med humor och värme delar hon med sig av det som ska vara skrämmande - att tala inför andra och hantera besvärliga typer snyggt. Elaine är nominerad till priset Årets talare 2016 - Kvinna.

För mer information om effect+dagen och medlemsskap i affärsnätverket effect+plus se:
http://effectmagasinet.se/pages/view/effect-dagen-2017