– För att skapa nya affärsmöjligheter för oss och våra kunder, letar vi ständigt efter nya nätverk där vi kan träffa kunder och samarbetspartners.
effectplus + är ett sådant nätverk som på ett enkelt och trevlig sätt möjliggör för skapandet av dessa nya kontakter, säger Pelle Jonsson.

Vi är webbyrån som hjälper dig att växa på webben.
Vi på Svensk Webbhandel har sedan 1996 arbetat med att ge våra kunder möjlighet att presentera sig på internet. Redan 1999 började vi med handel över webben och har därefter utvecklat ett flertal e-handelsplattformar.

Det är inte en tillfällighet att vi har världens bästa kunder. Vi vill vara där för våra kunder genom hela processen, från första mötet till publicering, första ordern eller längre än så. Vi finns där före, under och efter publicering för att hjälpa liten att bli stor, stor att bli större och större att bli störst. Kort sagt finns vi där för att hjälpa våra kunder att växa på webben.

Tillsammans med våra kunder har vi utvecklat effektiva verktyg för bland annat webbpublicering, webbhandel samt planering- och avvikelsehantering. Vi arbetar alltid med att utveckla smarta funktioner som ska göra arbetet enklare för våra kunder. Vi utvecklar alltid i webbmiljö för enkel tillgänglighet och fokus på användarvänlighet.

För mer information kontakta
Pelle Jonsson
0290-409 81
http://www.svenskwebbhandel.se

Om effect plus+
Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang och erbjudanden - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://effectmagasinet.se