– Vi har mer än dubbelt så många bokningar nu jämfört med förra året, säger Lotta Wolff, restaurangansvarig på Best Western Hotel City. Vi har nu nästan 3000 bokningar och förutom premiärhelgen börjar flera av julbordsföreställningarna bli riktigt välfyllda redan.

Showartisten och producenten Henrik "Henke" Sundström är laddad och har även han stora förväntningar inför höstens shower.
– Vi har tränat och repeterat sedan maj så visst är det fantastiskt kul att det äntligen blir premiär. Vi ökar den musikaliska bredden i den här showen men tillför även mer humor och interaktion med publiken. Vi har dessutom valt att spara ett par av de guldkorn vi fick störst respons på i den förra showen, så att både tidigare gäster och alla nya skall känna att de får det absolut bästa av vad vi kan leverera.

I den här showen presenteras sångerskan och artisten Jenny Holmgren som ny medlem i showgruppen, hon har bl.a medverkat i musikalerna ”Crazy for you”, ”Familjen Addams” och ”Side Show”. Tillsammans med Maria Doverud lovar de tre en magisk och minnesvärd showkväll.

Skall någon i ett sällskap firas eller uppvaktas blir det ett naturligt inslag i showen liksom att artisterna bistår övrig personal mellan shownumren med att servera mat, dryck och trevlig stämning.
Inför advent så ersätts de ordinarie menyalternativen av ett klassiskt svensk julbord med några av husets egna specialitéer.


För mer information:

Lotta Wolff
Restaurant manager
072-204 69 04

Henrik Sundström
Artist & Showproducent
070-724 42 20

http://www.hotelcity.nu

Bildtext showbildt: Maria Doverud, Henrik Sundström och Jenny Holmgren repeterar inför den nya showen på Best Western Hotel City i Gävle i höst.