Evino arbetar fram stilrena lösningar för webb och grafisk design. Vi vet att en stilren hemsida eller logotyp tilltalar en bred publik, och dessutom håller den sig snygg och aktuell i många år framöver.

En uppdaterad och aktuell hemsida är viktigt, det känner vi till. Många söker information på internet i dag och att ha en snygg hemsida som presenterar ett företag på ett korrekt, proffsigt och enkelt sätt kan vara mycket värdefullt.

Evino arbetar med att hitta stilrena och tidlösa lösningar både inom webbdesign och grafisk design. Vi krånglar helt enkelt inte till det i onödan.

Att arbeta på det här sättet handlar egentligen bara om att hitta den kortaste möjliga vägen. Genom att förklara ett företags affärsidé och vision på ett tydligt och enkelt sätt skapas en förståelse mellan kund och företag. Att sedan dessutom ha ett professionellt yttre skadar ju inte!

Unna ditt företag en tilltalande grafisk profil! Det är ett effektivt sätt att kommunicera kvalité och arbetsområde. Våra logotypdesigner kostar från 1899:- ex. moms, beroende på hur många utkast ni önskar få. Ni väljer själva vilka filtyper ni önskar. Png, jpeg, .eps är bara några av de vanliga filformaten.

Vektorgrafik innebär att logotypen kan skalas om utan att tappa i kvalitet. Tryckerier brukar exempelvis vilka ha grafik i vektorformat. Läs mer om detta på vår webbplats http://www.evino.se

Välkommen att bli nöjd du också!

Mvh Evino