Speljätten firar fem miljoner nya spelare

2/6 kl. 12:12

På bara fyra år har Lottoland blivit en av Europas största aktörer inom lotterier på nätet. Nu firar företaget sin nya milstolpe: fem miljoner spelare.

För drygt fyra år sedan var Lottoland ett nystartat företag med ett fåtal anställda. Idag består organisationen av ett hundratal medarbetare utspridda över hela världen. Hittills har Lottoland betalat ut över 2,5 miljarder kronor till sina spelare, och mer pengar väntas det bli under den kommande framtiden. 2017 nådde företaget en milstolpe när de passerade fem miljoner spelare: https://www.lottoland.se/lottomagasinet/lottoland-firar-5-miljoner-spelare.html

Inom den snabbt växande men dynamiska spelbranschen har väldigt få företag lyckats prestera så bra som Lottoland. Företaget har nyligen titulerats till en av de snabbast växande spelbolagen i hela Europa. Antalet spelare motsvarar i skrivande stund halva Sveriges befolkning.

Företaget startade sin verksamhet i brittiska Gibraltar 2013 och har sedan dess arbetat aktivt med att etablera sig på fler marknader. Chris Tarrant var en av de första ambassadörerna som rekryterades in till Lottoland. Två år efter företagets etablering mottog man många priser och titlar inom industrin, bland annat på EGR Awards i England.

Efter sina framgångar i Europa satsade Lottoland senare på nya marknader, i bland annat Australien. I samma land vann en spelare över 4 miljoner euro, vilket gav Lottoland extra uppmärksamhet i landet. Sedan dess har företagets framgångar uppmärksammats globalt, inte minst när Lottoland nådde sin allra största jackpott på 1,4 miljarder euro. Samma år vann en av Lottolands spelare hela 14 miljoner euro, motsvarande 136,42 miljoner svenska kronor.

Även 2016 har varit ett framgångsrikt år för Lottoland. Då nådde företaget tre miljoner spelare och ännu en gigantisk supervinst, den här gången på 22 miljoner euro (motsvarande hela 214,38 miljoner svenska kronor).

Lottolands har ännu inte publicerat eller offentliggjort några siffror för årets prestationer, men firar i skrivande stund sin fjärde födelsedag. Precis som många andra spelbolag så erbjuder nu även Lottoland både bonusar och andra pr-kampanjer för att uppmärksamma de stora framgångarna. För att ta del av de senaste nyheterna och kampanjerna från Lottoland rekommenderar vi att du besöker deras officiella hemsida på svenska, https://www.lottoland.se.

Daniel Azzopardi

Daniel Azzopardi

Medlem sedan 2017-06-02

Ladda ned

0:- Fri för nedladdning.

Vad vill du läsa?

Publicera

Mer läsning

Senaste nytt

Hjälp

Stäng